HAVAS

Kunde

HAVAS

Arkitekt

Josefine Herløw / RITA arch

Løsning

Totalindretning & specialinventar

Årstal

2018

Havas medie- og reklamebureau stod overfor en flytning til nye lokaler på Christianshavn. Ønsket lød på at skabe nye kreative arbejdsomgivelser, som samtidig afspejlede virksomhedens værdier og vision om at møde kunder i øjenhøjde, skabe meningsfulde relationer men også etablere en indretning som emmede af samarbejde, kreativitet og innovation. Den daglige arbejdsgang skulle samtidig understøttes med funktionelle møbler.

Totalindretningen tog udgangspunkt i en brugeranalyse udført af arkitekt Josefine Herløw fra RITA arch. På baggrund af denne brugeranalyse blev spaceplanning og konceptudvikling sat i gang.
Der blev truffet beslutning om endelig valg af møbler, belysning og farver i samråd med den udvalgte medarbejdergruppe fra Havas. JENSENplus var behjælpelig med udvikling af specialinventar samt levering og montering af møbler til den nye indretning.

  • "Til totalindretningen af Havas nye kontor på Christianshavn, arbejdede vi tæt sammen med JENSENplus om levering af såvel fast- samt løst inventar. Det er en fornøjelse at arbejde med deres kompetente medarbejdere, der altid giver alt hvad de har for at komme i mål med projekterne."

    Josefine Herløw Arkitekt, RITA arch

Indretningskoncept: åbent, levende & kreativt kontorlandskab

På baggrund af analyser og workshops med Havas medarbejdere blev grundelementerne fundet til den nye indretning. Løsningen blev en dynamisk kontorindretning, som understøtter tanken om et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø. Det har resulteret i en overordnet inddeling i 4 zoner.
For at skabe et åbent, imødekommende og transparent hus er hele etagen blevet åbnet op og alle søjler er blevet fritlagte igennem rummet. Overgangen mellem de forskellige områder og zoner er markeret ved hjælp af lys og farver.

Zone 1: Arbejdsområde

Zone 2: Drop-in og kaffeområde

Zone 3: Café og samlingsområde

Zone 4: Mødeområde