Vi vil være danske arkitekter og virksomheders foretrukne samarbejdspartner

Ja, vi stiler højt, men vi mener det, når vi siger, at det er vores fornemmeste opgave at levere et solidt stykke arbejde. Vi håber, at du som os sætter pris på ordentligt håndværk og en service, der er til at tage og føle på. Så kom an med din udfordring. Vi siger kun ja, hvis vi kan gå helhjertet ind i den.

Stolt møbelleverandør til danske virksomheder

Vi har siden 1970 beskæftiget os med møbellevering til erhvervsindretninger for offentlige og private virksomheder i Danmark. Der er kun én projektchef og én kommunikationsvej i alle vores møbelleverancer – og det er godt. Det gør det nemt for dig at lade projektchefen stå for alle detaljerne og alt koordinering, så du slipper! I et nicheforetagende som vores, skal du slet ikke bekymre dig om manglende service eller dårlig kommunikation. Det er projektchefens opgave at levere et solidt stykke arbejde ved alle møbelleverancer.

Hvad kan du forvente af JENSENplus i dag?

Vi arbejder hårdt på altid at tilbyde den rigtige løsning for både mindre og store virksomheder. Ved indretningsprojekter arbejder vi sammen med eksterne arkitekter fra hele Danmark, og vi har derfor ikke ansat egne arkitekter i huset. Vi ved, at du får den bedste løsning, når arkitekten er 100 % neutral i forhold til valg af møbler og indretningsløsninger, som er baseret på dine behov. En ekstern arkitekts valg af møbler sikrer dig derfor også den helt rigtige pris. Med adgang til produktion af specialinventar, kan vi hjælpe dig med at fjerne ubrugte kvadratmenter og skabe en skræddersyet løsning, som stemmer overnes med dine forventninger og ønsker.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Sidder du tilbage med et eller flere spørgsmål, så skriv til os. Du vil få et personligt svar retur. Og har du lyst, så er vores kaffe altså god. Vi er de typer, der sætter pris på at se vores kunder i øjnene.

Kontakt os