Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /www/jensenplusdk_635/public/wp-includes/formatting.php on line 5397
Privatlivspolitik - JENSENplus

Privatlivspolitik

Persondatapolitikken her, forklarer hvordan JENSENplus (“os” eller “vi fremover) fremover vil behandle og sikre dine personlige oplysninger.

Information vi indsamler ved ordre: Navn, adresse, e-mail, telefonnummer, firma oplysninger og evt. betalingsinformation.


Personoplysninger anvendes til at kontakte virksomheder f. eks. med henblik på salg, opfølgning og anden kundeservice.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger

Navn

E-mail

Telefonnummer

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder


Direkte fra dig

Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. telefonregister og hjemmesider

Vi behandler dine personoplysninger baseret på følgende behandlingsgrundlag


For effektivt at kunne arbejde sammen med vore samarbejdspartnere og leverandører, f. eks. vedr. salg

Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder

(i) Til leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed f.eks.:

Leverandører af tjenester, teknisk support og kundeservice.

(ii) Hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt


I forbindelse med samarbejde og salg samt levering af produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Dine rettigheder
– Du har til enhver tid ret til at anmode om rettelse, sletning eller indsigt i dine personoplysninger vi har om dig.
– Du har altid ret til at tibagekalde dit samtykke til at dele oplysninger med os, dette kan dog ikke gøres med bagudvirkende kraft.
– Hvis du ønsker at få indsigt i, ændre eller slette data vi har omkring dig kan du til enhver tid kontakte info@jensenplus.dk mrk. persondata.