Vi samarbejder med uvildige arkitekter fra hele Danmark

Hos JENSENplus er vores største mål at tilbyde alle kunder et gennemsigtigt og ærligt oplæg på indretning til erhverv.

Det mener vi, kun kan lade sig gøre ved at samarbejde med eksterne arkitekter, som ikke har særlige præferencer i forhold til specifikke møbler og inventar.

Vi tror på, at et samarbejde med en ekstern arkitekt gør, at kunden i sidste ende får de bedste betingelser for funktionelle og æstetiske rum, hvor mennesker trives, og vi sikrer et 100% udgangspunkt i kundens identitet og behov – hver gang! Derfor har vi heller ikke egne indretningsarkitekter ansat i huset

Søges: ambitiøse arkitekter

Bliv en del af ARKIMATCH – et samlingssted for landets bedste arkitekter

ARKIMATCH er for dig, der ønsker at få adgang til gratis leads, som matcher dine spidskompetencer inden for indretning til privat og erhverv.

Når du bliver en del af ARKIMATCH, kan du se frem til følgende:

– Gratis kortlægning af dine spidskompetencer

– Matchmaking af enten private eller erhvervs leads på baggrund af dine kompetencer

– Bliv kontaktet af leads uden din indsats

– Uforpligtende medlemskab som altid kan opsiges og er helt gratis være medlem af

Kom med på holdet!

Gratis oprettelse og medlemskab

Andre arkitekter udtaler

 • “JENSENplus viste, at de var det helt rigtige valg. Det, der gjorde forskellen, var, at de var fuldt ud dedikerede til opgaven. De var 110 % på opgaven hele tiden og havde virkelig valgt, at det var en kunde, de ville gå efter. Det kunne man godt mærke.”

  Camilla Traczyk Holmriis Erik Arkitekter
 • "Hos RITA arch arkitekter er vi meget glade for JENSENplus som sparringspartner - til både store og mindre projekter. Rollefordelingen er altid klart defineret. Vi får som arkitekter lov til at kreere rammerne, lade de rette linjer møde de skæve ideer og skabe en synlig visualisering af projektet for kunden. JENSENplus kommer med relevante spørgsmål og kompetent sparring i forhold til møbler og specialinventar."

  Anne Heinsvig Arkitekt, RITA arch
 • "JENSENplus er professionelle og engagerede – samarbejdet med dem er smidigt og gennemsigtigt, hvilke betyder, at alle parter kan arbejde konstruktivt og målrettet for at lykkedes med projekterne. Det gælder valgfrihed af møbler der matcher de tre parametre kvalitet, tid og økonomi. Ingen fnidder – det er en fornøjelse."

  Dorte Friis Arkitekt, Spacelab
 • "JENSENplus forvandler vores tegninger og visualiseringer til specialfremstillede møbler - en arbejdsproces, der er blevet til et tæt samarbejde. Da vi designede interiør til Furesø Kommunes nye rådhus, stod JENSENplus for produktionen af møbler til receptionsområdet, byrådssalen og en lang række andre specialdesignede møbler. De går meget op i møblernes arkitektonisk udtryk - lige fra de små detaljer ved samlingerne til møblernes samlede udtryk i rummet. De engagerer sig i projekterne og rådgiver os altid til de bedste løsninger, så møblerne imødekommer deres fremtidige brug både i funktionalitet og udtryk. Det er vigtigt, at rum til offentlige funktioner udstråler en vis form for kvalitet – og netop kvalitetsmøbler -og løsninger er indbegrebet af JENSENplus."

  Martin Roland Poulsen Arkitekt, SMAK Architects
 • "Om projektet er lille eller stort gør ingen forskel. JENSENplus er kvalitetsbevidste, og man kan være sikker på en professionel håndtering af ens projekt - fra den første dialog til montagen. Møblerne bliver ikke bare kørt ind på en palle i forbindelse med montagen - det er altid snedkere, der monterer møblerne. Det giver en vis tryghed for os, da de har en forståelse for, hvordan møblernes samlede udtryk skal være – de er vant til at arbejde med dem og sikrer det gode håndværk."

  Martin Roland Poulsen Arkitekt, SMAK Architects
 • "Til totalindretningen af Havas nye kontor på Christianshavn, arbejdede vi tæt sammen med JENSENplus om levering af såvel fast- samt løst inventar. Det er en fornøjelse at arbejde med deres kompetente medarbejdere, der altid giver alt hvad de har for at komme i mål med projekterne."

  Josefine Herløw Arkitekt, RITA arch
 • “Mit arbejde med ombygning, design og ny indretning for Clemens Advokater, har været i et forholdsvist kort og intenst forløb uden meget tid til den klassiske detaljeprojektering. Det var derfor afgørende at samarbejde med en agil og bredt arbejdende leverandør af både specialinventar og møbler. JENSENplus har leveret et fantastisk team af disse forskellige kompetencer og sikret en enkel og løsningsorienteret dialog gennem hele forløbet”

  Lars Vejen Arkitekt

Forestil dig et samarbejde med os

Vores forretning bygger på at samarbejde med eksterne arkitekter fra hele Danmark om både store og små projekter som fx indretning til erhverv og institutioner, hvor sager kan være alt fra små til store rum. Du skal som arkitekt, selvfølgelig stå for det du er bedst til.

Derfor lader vi dig styre udbudsfasen, behovsafdækning hos kunden, skitsering og visualisering. Vi er behjælpelig med projektstyring, tilbud på møbler, møbelindkøb, møbellevering og montering. Ved at udnytte vores fælles styrker og kompetencer skabes det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde med kunden.

Sådan samarbejder vi med eksterne arkitekter

black-dots

Arkitekten

1. Behovsafdækning

Den eksterne arkitekt står for afdækning og konkretisering af kundens konkrete behov. Der afdækkes om kunden har behov for fx specialinventar eller andre ønsker, der skal findes uvildige løsninger til. Desuden fastlægges budgettet samt hvor mange rum, der skal renoveres eller effektiviseres.

2. Visualisering af indretning

Arkitekten kommer med bud på visualisering af ny indretning med fx farvekort, møbeleksempler og plantegning. I denne visualisering er det op til arkitekten at finde møbeleksempler, som er valgt på baggrund af kundens behov.

JENSENplus

3. Projektstyring

JENSENplus laver en åben kalkulation inden for det fastlagte budget. De ønskede møbler bliver prissat og en projektplan med leveringstidspunkt udarbejdes.

4. Levering & Montering

JENSENplus står for oprettelse af fragtplan, montering af møbler med eget montage-team, bortskaffelse af emballage efter miljøkrav samt endelig gennemgang og godkendelse af leverede møbler.

Derfor skal du samarbejde med os

Stadigvæk i tvivl, om vi er et godt match?

Vi har samlet et par punkter til dig, som er en naturlig del af vores serviceløsninger, når vi samarbejder med arkitekter.

white-dots

Vi tilbyder produktion af specialinventar. Alt fra skranker, receptionsdiske og diske til kantineområder og uformelle mødesteder. Har du en kreativ ide på tegnebrættet, som kunden ønsker at få implementeret, er vi behjælpelig med at sætte gang i produktionen. Dygtige snedkere sørger for at høj detaljegrad møder dine krav til materialer og færdigt udseende. Tilmed får kunden sikker levering og personlig montering.

Vi går højt op i, at vi kan tilbyde et bredt sortiment af møbler fra både skandinaviske og internationale møbeldesignere og producenter. Det giver nemlig et spændende udgangspunkt for kunden, når der skal vælges møbler.

Hos JENSENplus tilbyder vi møbellevering og montering. Vi har egne montører ansat til at sikre fejlfri levering og sikker montering af fx arbejdspladser til erhverv. Vi tror på, at den personlige service giver kunden dét ekstra, som medvirker til en positiv og tilfredsstillende serviceoplevelse.

Specialinventar og skræddersyede løsninger

Vi har adgang til nogle af Danmarks dygtigste snedkere, som er specialister i alt fra receptionsdiske og skranker til reoler og siddepladser. Ved at tilbyde specialinventar som en del af vores forretningskoncept, har vi mulighed for at give kunden en unik specialløsning, som dækker de nøjagtige behov.

Når vi producerer specialinventar, foregår det altid i et tæt samarbejde med en ekstern arkitekt. Dels for at sikre en fleksibel og langtidsholdbar løsning, men også for at skabe den perfekte kombination af farver, materialer og det overordnede helhedsudtryk. Måske vores næste samarbejde om specialinventar, skal være med dig?

En arkitekt udtaler

 • "JENSENplus forvandler vores tegninger og visualiseringer til specialfremstillede møbler - en arbejdsproces, der er blevet til et tæt samarbejde. Da vi designede interiør til Furesø Kommunes nye rådhus, stod JENSENplus for produktionen af møbler til receptionsområdet, byrådssalen og en lang række andre specialdesignede møbler. De går meget op i møblernes arkitektonisk udtryk - lige fra de små detaljer ved samlingerne til møblernes samlede udtryk i rummet. De engagerer sig i projekterne og rådgiver os altid til de bedste løsninger, så møblerne imødekommer deres fremtidige brug både i funktionalitet og udtryk. Det er vigtigt, at rum til offentlige funktioner udstråler en vis form for kvalitet – og netop kvalitetsmøbler -og løsninger er indbegrebet af JENSENplus."

  Martin Roland Poulsen Arkitekt, SMAK Architects

Rådgivning til indretningsarkitekter

Står du som indretningsarkitekt og mangler de rigtige kontakter, før dit tegneprojekt kan sættes i gang? Hos JENSENplus hjælper vi indretningsarkitekter med at få produceret specialinventar til indretningsprojekter. Projektet og specialløsningen kan både være af stor og lille størrelse. Vigtigst af alt er, at du får ført projektet i mål og kunden står tilbage med et unikt stykke håndværk. Derfor gør vi os umage med at finde den rette specialist til din opgave.

Sådan hjælper vi indretningsarkitekter med specialinventar
Se videoen nedenfor

Alle vores møbelleverancer bygger på JENSENplus-modellen

Forud for enhver møbellevering gør vi brug af JENSENplus-modellen, som er fire faser, der sikrer, at vi leverer den aftalte løsning til rettet tid og inden for det fastlagte budget.

De 4 faser

1

Rådgivning

2

Indretning

3

Projektplan

4

Levering

CASES

Brands vi forhandler

black-dots