EXOFFICE

Kunde

exoffice

Arkitekt

Helle Nøhr Holmstrøm / WorkPlaceDesign

Løsning

Totalindretning & specialinventar

Årstal

2018

Exoffice er et moderne businesslounge/coworking cafémiljø i hjertet af København på Læderstræde 3. Filosofien bagved exoffice er at tilbyde et uformelt arbejdsmiljø med plads til folk, som kommer og går, og som ofte blot har brug for arbejdsro i 1-2 timer i løbet af dagen, imens de er på farten. Exoffice tilbyder derfor et månedligt medlemskab og dagspas, som giver adgang til mødelokaler, projektrum, loungeområder, højborde, stillezoner og brusebad. Derudover er der også mulighed for at købe morgenmad, frokost, snacks og kaffe.

For at sikre et højt niveau af attraktive arbejdsfaciliteter, som passer til længere stillesiddende arbejde, møder og arbejde i få timer, blev indretningen af exoffice skabt i samarbejde med arkitekt Helle Nøhr Holmstrøm, der i tæt dialog med exoffice fandt frem til de bedste løsninger inden for specialinventar, belysning og løse møbler.

  • ”JENSENplus har været en yderst troværdig og serviceminded samarbejdspartner i projektet Exoffice i Læderstæde. Sparringen ift. proces og materialer har været kompetent, professionel og med blik for kvalitet og langsigtede løsninger. Samarbejdet har været båret af tillid - tilsat vilje, humor og kæmpe engagement. TAK for et virkelig godt samarbejde, som jeg til en hver tid vil gentage ”

    Helle Nøhr Holmstrøm Arkitekt, WorkPlaceDesign

Indretningskoncept: Mobilt & fleksibelt

Udgangspunktet har været at skabe arbejdsmiljøer og rum, som favner forskellige professioner. Stemningen i kontormiljøet finder inspiration i kendte koncepter som Starbucks og Joe & The Juice. Exoffice skiller sig ud i form af stemning og valg af interiør med sit internationale touch. Indretningen henvender sig især til yngre mennesker, som ikke ønsker at være bundet til et fast skrivebord hver dag, men stadigvæk har et behov for at arbejde effektivt.

  • ”Det er inspirerende at se, hvor mange retail-koncepter, der de seneste år er etableret i Danmark: Sticks & Sushi, Joe & The Juice og Mash. Så på den vis er overliggeren sat ret højt fra start af. Derfor har vi været grundige med vores indretning, som vi sammen med vores arkitekt har brugt rigtig megen tid på at overveje og analysere - og ikke mindst investeret massivt i.”

    Anders Andersen Founder / exoffice

Caféområde

Uformelle højborde

Møderum

Arbejdspladser

Loungeområder