HAVNECENTERET

Kunde

Havnecenteret

Vandvejen 7

8000 Aarhus C

Uvildig Arkitekt

Formsprog

Løsning

Totalindretning, herunder løse møbler og specialinventar

Årstal

2016

Hos Havnecentret i Århus færdes et hav af mennesker – lige fra havnearbejdere til administrativt personale. Denne mangfoldighed var vigtig for Havnecentret at få afspejlet i indretningen.

Selve huset skulle have en maritim stemning, som følge af Havnecentrets placering, men det var lige så vigtigt, at indretning viste Havnecentret som en moderne erhvervsvirksomhed, hvor der både er plads til kvinder i nederdel og kranfører med olie på tøjet.

I samarbejde med Formsprog arkitekter blev løsningen at indrette små miljøer, hvor alle har mulighed for at føle sig hjemme. Selve indretningen emmer af rå materialer som beton og stål kombineret med tekstiler i rustikke nuancer.

”I indretningen var det vigtigt for os at sikre, at produkterne ikke blot var hårdføre og langtidsholdbare, men også at de havde et overraskende element i form af et twist af vores DNA”

  • “JENSENplus viste, at de var det helt rigtige valg. Det, der gjorde forskellen, var, at de var fuldt ud dedikerede til opgaven. De var 110 % på opgaven hele tiden og havde virkelig valgt, at det var en kunde, de ville gå efter. Det kunne man godt mærke.”

    Camilla Traczyk Holmriis Erik Arkitekter

Dedikation

Se video om casen herunder