DELACOUR

Kunde

Delacour
Aaboulevarden 7
8000 Aarhus C

Arkitekt

Delacour håndterede selv indretningsopgaven sammen med tilbudsgiverne

Løsning

Totalindretning, herunder løse møbler og specialinventar

Årstal

2013

Delacour er et Århusiansk advokatfirma, som lever af at yde et højt serviceniveau, og den egenskab skal naturligvis spejle sig i indretningen.

Udover service og kvalitet var et af nøgleordene omstillingsparathed. Det var vigtigt, at der var mulighed for løbende at ændre på indretningen, så den mange år frem i tiden kunne opfylde husets behov. Netop af den årsag var samtlige benyttede reoler mobile med hjul under bunden.

Delacour ligger i en moderniseret gammel bygning, hvor der er lavt til loftet og gennemgående søjler. Særligt søjlerne var en udfordring, da de stod i vejen for, at du med standardmøbler kunne opnå det rette antal hyldemeter. Derfor blev der udviklet en skræddersyet løsning i form af længere og bredere reoler.

For at nå frem til de helt konkrete behov hos Delacour blev der indsat en brugergruppe for at nå frem til det ideelle resultat.

  • "Det, der gjorde JENSENplus egnet til opgaven, var ikke kun produkterne, men også den måde de greb processen an på. Den måde de gik til opgaven og visualiserede mulighederne både inden og under udførelsesfasen."

    Anders Hedetoft Delacour

Fleksibilitet & visualisering

Se video om casen herunder