Lækkerier fra Woud

woud

Woud – Fremtidens klassikere med nordiske rødder

Med en vision om at skabe tidløst design, hvor ethvert produkt har en mening, et formål og en funktion, har det allerede anerkendte brand, Woud, defineret vejen til succes. Woud har lagt særdeles godt fra start, hvor de siden opstarten i 2014 har formået at positionere sig som et attraktivt brand i designbranchen. Woud er grundlagt af parret Mia og Torben Koed, som har omtrent 30 års erfaring inden for produktion og salg af private label møbler. Til sidst var de høje ambitioner om at skabe sit eget stærke brand helt fra bunden så tillokkende, at de sprang ud i det – og det blev starten på Woud. Parret havde -og har fortsat i dag et brændende ønske om at levere perfektion og dele deres kærlighed til ærligt design med offentligheden – et ønske som er blevet taget særdeles godt imod både hjemme i stuerne og ude i erhvervslivet.
Woud designer sine produkter med udgangspunkt i nordiske traditioner og simpel kvalitet – dog altid med et innovativt tvist. Produkterne skabes i samarbejde med både anerkendte designere og upcomming talenter indenfor branchen. Målet er at skabe de nye klassikere. Et ambitiøst mål – men et mål der med så spændende et udgangspunkt, bestemt ikke er umuligt at indfri.

Verde mirror – Et spejl er ikke bare et spejl

woud mirror
Verde mirror fra Woud er et multifunktionelt og kreativt spejl. Under det runde spejl er en stang, som du kan hænge forskellige ting på. Bagved spejlet er der en hylde, som du kan stille hyggelige pyntegenstande på. Spejlet får på den måde et ganske særligt og personligt udtryk, som du helt selv kan skabe. De mange muligheder gør, at spejlet kan anvendes i uendeligt mange miljøer både i det private hjem eller på arbejdspladsen. Spejlet er designet i samarbejde med den anerkendte designer Rikke Frost.

Nakki 2 seater – en kunstværdi sofa

sofa fra woud
Nakki 2 seater fra Woud er en kombination mellem rene linjer og bløde former. Sofaens udtryk står på en måde i kontrast til sig selv – men på en helt fantastisk måde. Designet gør sofaen enormt interessant og samtidig meget svær at beskrive. Bedst af alt kan sofaen sammenlignes med et kunstværk. Det er altid personen der ser, der bestemmer, hvad kunstværket udtrykker.

Woud – Møbler der står i fantastisk kontrast til din personlige indretning

møbler woud
Hvis du ønsker interessante møbler, som får udtryk og funktion til at smelte sammen, så er Woud det helt rigtige valg for dig. Wouds nordiske design lægger i høj grad op til, at det er dig, der bestemmer udtrykket. Ergo vil alle designs fremstå unikt i forhold til din eller din virksomheds personlige stil.

Tre gode grunde til at vælge design fra Woud