Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /www/jensenplusdk_635/public/wp-includes/formatting.php on line 5397
Veksø | Byrumsløsninger af solide og holdbare materialer | jensenplus.dk

Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /www/jensenplusdk_635/public/wp-content/themes/jupiter/views/blog/components/blog-single-meta.php on line 17

Veksø

veksø skaber byrum

Veksø – synlig på (næsten) hvert et gadehjørne

Veksø er en sjov størrelse. Du har helt sikkert anvendt virksomhedens produkter på det ene eller det andet tidspunkt – måske helt uden at vide det? Helt tilbage i 1950 så virksomhedens grundlægger, Aage Wolff, en udfordring. På netop det tidspunkt begyndte landsbyskolerne rundt omkring i Danmark at lukke. Det betød, at skolebørnene var nødsaget til at cykle ind til de større byer for at kloggøre sig. Men hvor skulle de gør af cyklen, når de var fremme? De skulle selvfølgelig parkere den ved Veksøs Klosterstativ, som endte med at blive enormt udbredt både på landets skoler og i andre offentlige rum. Den store efterspørgsel betød højere omsætning og dermed også likviditet til at investere i at udvide sortimentet. Det har faktisk ikke stået stille for Veksø siden 1950, og i dag har virksomheden en designportefølje bestående af mere end 200 kvalitetsløsninger inden for byrum, cyklisme og belysning. Ved udgangen af 2018 blev Veksø en del af Hitsa A/S, som har sat et klart mål for virksomheden. Med fokus på byrumsløsninger og inventar der fremmer livskvalitet, bæredygtighed og social inklusion, skal Veksø være nordens markedsleder inden for byrumsløsninger.

Moove Plint – mulighedernes møbel

move plint
Moove Plint er skabt af årets designer 2018, Lars Vejen. Moove Plint fra Veksø er kendt som mulighedernes møbel. For hvad er Moove Plint egentlig? Er det et bord, et siddemøbel eller noget helt tredje? Der er ikke nogen specifik definition, for møblet kan anvendes, lige som du har lyst. Moove Plint fås i alverdens forskellige farver, så du kan give byrummet det udtryk, du ønsker.

Lotus affaldskurv – er din by med på beatet?

veksø lotus affaldskurv
Lotus fra Veksø er det moderne svar på en affaldskurv til byrummet. Lotus’ stilrene design gør affaldskurven til mere end bare en affaldskurv. Den bliver en spændende del af bybilledet. Lotus fås i alverdens forskellige farver både naturlige og livlige farver, så du selv kan bestemme, hvor fremtræden affaldskurven skal være i bybilledet.

Veksø – ærligt og godt design til byrummet

design fra veksø til byrummet
Vil du skabe et ordentligt, interessant og inspirerende byrum, så er design fra Veksø et must-have. Her får du holdbare løsninger, som skaber kreativitet og liv i bybilledet. Veksø har været i fremdrift lige siden starten af 1950, hvilket vidner om design, du kan stole på. Her får du, hvad du ser – langtidsholdbart design. Veksø udvikler design med stor ærlighed, som samtidig bidrager med mulighed for sociale interaktion mellem mennesker.

Tre gode grunde til at vælge design fra Veksø