Varier

varier møbler

Varier – design, funktionalitet og komfort i absolut særklasse!

I gamle dage var fysisk arbejde stort set det eneste der fandtes, men det har i den grad ændret sig. Vi bruger omtrent 55 procent af vores vågne timer på at sidde ned, hvoraf størstedelen er foran skrivebordet på arbejdet eller i hjemmet. Derfor er det vigtigt at overveje, hvilket siddemøbel der understøtter kroppen bedst muligt i løbet af arbejdsdagen. Smerter i ryggen og dårlig koncentrationsevne er blot få af mange konsekvenser der opstår i forbindelse med stillesiddende arbejde på dårlige stole. Her kommer Varier ind i billedet. Varier har til formål at tilbyde ergonomiske løsninger, hvor stræben efter at skabe design med den absolut bedste funktionalitet og den bedste komfort er det evige mål. Stolene tilbyder intet mindre end en unik kompromisløs oplevelse, som du vil være evigt taknemmelig for i dit daglige arbejde. Varier skaber stole, hvor udgangspunktet i ethvert design er bevægelse. Det er enormt vigtigt, at vi får bevægelse i kroppen, selvom vi sidder ned – og det sørger Varier for i form af sine designs.
Stolene fra Varier designes i samarbejde med nogle af de helt store navne inden for designbranchen som bl.a. Ekstrøm, Opsvik, Salto & Sigsgaard. På den måde kombineres Variers evner inden for funktionalitet og komfort med designernes kreativitet og indsigt i trends og tendenser.
Varier blev grundlagt tilbage i 2006, og siden da har de oplevet en helt enorm succes. I dag er virksomheden repræsenteret i mere end 40 lande og brugernes anmeldelser er helt klare – Varier scorer top point.

Move – intet mindre end genialt design

move kontorstol
Move fra Varier er simpelthen en genial stol. Her får du ikke mindst flot design, som kan anvendes både i hjemmet eller i virksomheden – du får også design, som kan anvendes i forskellige rum. Move kan bl.a. anvendes ved skrivebordet, ved køkkenbordet eller i en frisørsalon for blot at nævne nogle få muligheder. Stolen fra Varier er en såkaldt stå/siddestol – og hvad betyder det så? Det betyder, at den giver optimal bevægelsesfrihed, og den giver dig muligheden for at flytte dig rundt i forskellige positioner både siddende og ”halvstående”.

Kneel – ergonomi og bevægelse på utraditionel vis

varier kneel
Kneel er en serie fra Varier, som understøtter bevægelse på bedste vis. Kneel består af en række stole, som alle er en anelse utraditionelle ift. hvad vi er vant til at se. Ikke desto mindre er samtlige stole fuldstændig fantastiske at sidde på, og du vil opleve en ergonomi langt ud over det sædvanelige. Stolene kan ligesom tidligere omtalte Move fra Varier anvendes både i hjemmet eller hos virksomheder.

Varier – en del af en sundere livsstil

recline lænestol
Hvis du ønsker en sundere livsstil, en bedre kropsholdning og mere bevægelse enten i hjemmet eller på din arbejdsplads, så er Varier en uundværlig del af rejsen. Kombinationen mellem funktionalitet og flot design er unik – og på den måde får du én eller flere stole, som både er visuelt interessante og ikke mindst funktionelle vidundere.

Tre gode grunde til at vælge design fra Varier