Thors Design

thors design højborde

Thors Design – træ fra danske havne

Thors Design er på flere måder en unik succeshistorie både designmæssigt og ift. både det sociale- og det miljømæssige aspekt. Tilbage i 2002 skulle grundlæggeren af Thors Design, Carsten Thor, lægge en ny terrasse. Han købte et par stammer Azobétræ fra Korsørs færgeleje, som han ville bruge til terrassen. Resultatet blev helt fantastisk, og Carsten Thor fik lyst til at købe mere af samme type træ for at eksperimentere med forskellige projekter. I 2005 blev det første plankebord produceret – et plankebord som fortsat er en del af Thors Designs faste sortiment. I løbet af årene har Thors Design opkøbt træ fra flere danske havne herunder bl.a. Kalundborg og Knudshoved. Det har resulteret i fantastiske og unikke produkter, som mange designinteresserede mennesker har fået glæde af.
En ting er smukt design – men Thors Design er mere end det. Historien bag virksomheden er også unik og enormt interessant. Men det stopper ikke her. Thors Design vil gerne gøre noget for andre. Thors Designs savværk er bemandet af mænd, som på den ene eller den anden måde har det svært. Thors Design skaber mening for disse mænd, som får følelsen af at kunne passe et normalt arbejde samt følelsen af at indgå i et meningsskabende fællesskab.
Miljømæssigt er Thors Design også helt fremme i skoene. CSR er en helt naturlig del af deres virksomhedsprofil – for uden et bæredygtigt miljø, hvad har vi så tilbage, når alt kommer til alt? Thors Design genanvender træ, som får nyt liv. Den forventede levetid for produkterne er mellem 50-100 år, uafhængigt af om de står inde eller ude. Træet er FSC-certificeret, så du kan købe samtlige produkter med god samvittighed.

Uniq plankebord – et eksklusive plankebord

thors design unique
Uniq er det absolut mest eksklusive plankebord fra Thors Design – deraf også navnet Uniq. Bordet fremstilles i et meget begrænset antal. Træet der anvendes, er fra den yderste del af bolværket, hvilket giver et helt særligt og særpræget udtryk. Her får du det ypperste inden for plankeborde!

Thors Omega – et unikt bord-/bænkesæt

omega fra thors design
Thors Omega er et meget populært bord-/bænkesæt, som du garanteret har set eller oplevet forskellige steder i Danmark. Det rustikke bord-/bænkesæt har en fremragende holdbarhed og et spændende unikt udtryk. Thors Omega fra Thors Design fås både med eller uden ryglæn, og det kan tilpasses kørestolsbrugere, hvis du ønsker det.

Thors Design – ikke to møbler er ens

thors design
Thors Design producerer stort set alle møbler ud fra kundetilpassede mål og ønsker, hvorfor du får nøjagtigt, hvad du har behov for. Derudover er der ikke to møbler, der er ens. Samtlige møbler har en fremragende holdbarhed, så du får glæde af dem i rigtig mange år. Møblerne er produceret af miljøvenligt træ, som har en helt særlig historie, der med garanti vil danne grundlag for en masse god snak. Thors Design har både møbler til det private, virksomheder og det offentlige, og de fleste kan brugertilpasses, så de passer nøjagtigt til dine behov og ønsker.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Thors Design