Stellar Works

stellar works møbler

Stellar Works – Samler det bedste fra alle verdener

Hvad definerer godt og holdbart design? Hos Stellar Works er de ikke i tvivl. Tidløshed er det absolut primære. Hvis design går af mode efter nogle år, hvorfor skal man så investere i det? Stellar Works eksperimenterer med både nye og gamle designs. Nogle af de gamle designs er gået i glemmebogen, eller måske mangler de lige lidt for at blive til ægte klassikere. Disse designs tager Stellar Works sig af, hvis de synes, det giver mening. Der er ifølge Stellar Works ingen grund til at jagte nyt, hvis det gamle er bedre. Stellar Works ønsker gennem sit design at samle det bedste af alle verdner. De kombinerer håndværk og industri, Øst og Vest, Japansk, Italiensk og Skandinavisk, arv og modernitet. Kombinationerne skaber en uimodståelig harmoni, som fylder ethvert rum med kærlighed og ro. Stallar Works er kvalitet og de tidløse designs kan derfor bevares i uendeligheder, hvis de plejes med omhu og ordentlighed.

Blink Dining Table – Stone Top

stellar works
Med sten kan man skabe de mest fantastiske udtryk. Sten har altid været et populært anvendt materiale i boligindretning, hvor det ikke mindst har været anvendt til fremstilling af møbler, men det har også dekoreret mange vægge og badeværelser gennem tiderne. Materialet bliver aldrig umoderne, og hver eneste sten er unik, hvilket giver mulighed for at skabe enestående møbler, som er helt sine egne. Blink Dining Table fra Stellar Works er et udtryksfuldt minimalistisk spisebord, som hvis det behandles godt, kan vandre gennem et utal af generationer. Bordet vil være gøre sig særligt godt i spisestuen i det private hjem.

SW Sofa Two Seater

stellar works sw sofa
SW Sofa fra Stellar Works er en enkel og stilren sofa, som udstråler varme og hygge. Sofaen er skabt med et funktionalistisk udgangspunkt. Der er ikke tilføjet unødvendige detaljer, men det simple design har i sig selv en herlig udstråling. Sofarammen er fremstillet i enten valnød eller ask, og puderne er fremstillet i læder eller stof. Sofaen kan både anvendes i det private hjem eller i virksomheder, hvor den kan placeres i entreen eller loungeområdet.

Stellar Works – Noget for enhver smag

stellar works
Stellar Works er en utrolig spændende virksomhed, som har en masse godt på hjertet. Virksomhedens evne til at kombinere forskellige stilarter og kulturer i sin designmæssige tilgang er enormt inspirerende, og det skaber de mest fantastiske og uimodståelige produkter. Stellar Works har noget for enhver smag, og de mange stilarter gør, at der findes mange forskellige designs, som hver især passer perfekt ind i forskellige miljøer og indretninger.

Tre gode grunde til at vælge design fra Stellar Works