Søren Lund

Søren Lund sofa

Søren Lund – Komfort og design i verdensklasse

Søren Lund er uden tvivl en af de største møbeldesignere i Danmark. Specielt kendt er Søren Lund for sine sofaer, som han har designet i mere en 50 år. Sofaerne er klassiske og tidløse, og ikke mindst er kvaliteten i en klasse for sig selv. Vi overdriver ikke, når vi siger, at det er en sand fornøjelse at smide sig i en sofa fra Søren Lund – det skal simpelthen prøves! Søren Lund skaber fleksible systemer, som kan tilpasses dine ønsker og behov. Der er to basisudgaver af sofaerne med forskellige dybder, samt nogle forskellige standartstørrelser som dog kan tilpasses, hvis det ønskes. På den måde kan en sofa fra Søren Lund tilpasses, så den passer perfekt til dit behov. Udover de berømte sofaer designer Søren Lund også andre møbler som bl.a. lænestole og daybeds. Fælles for alle møblerne er, at det er kvalitet og design fra allerøverste hylde!

Søren Lund SL284 – minimalistisk design med runde former

sl284 sofa
I sit design af SL 284 ønskede Søren Lund at kombinere et stramt og minimalistisk design med runde og behagelige former. Blot ved at se et billede af sofaen, er man ikke i tvivl om, at kvaliteten er usammenlignelig! Sofaen er en kombination mellem gedigent og klassisk design og ikke mindst en komfort udover det sædvanelige.

Søren Lund SL 330 – inspiration fra dansk designs storhedstid

søren lund lænestol
Søren Lund har fortsat fokus på det funktionelle element i møblerne, som også var meget højt prioriteret i dansk designs storhedstid tilbage i 50’erne og 60’erne. Stolen henter sin inspiration fra netop disse tider, hvor rene linjer og fremragende komfort gik hånd i hånd. Stolen har et varmt og rart udtryk, og lige så rar som den ser ud, er den at sidde i. Ganske enkelt en imponerende stol.

Søren Lund – når design og funktion går op i en højere enhed

daybed fra søren lund
Hvis du ønsker tidløst design, som ikke blot imponerer med sit udseende, så er møbler fra Søren Lund det helt rigtige valg for dig. Komforten er højest prioriteret i samtlige møbler – og dermed ikke sagt, at der er gået på kompromis med designet! Søren Lund får design og funktion til at mødes, og han sender vores tanker tilbage til dansk designs storhedstid, hvor rene linjer og god komfort gik op i en højere enhed. Møblerne kan anvendes privat såvel som i virksomheder, hvor de uanset hvad vil give brugerne en yderst behagelig oplevelse.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Søren Lund