Peter Boy Design

peter boy design

Peter Boy Design – møbelklassikere siden 1992

I 1992 blev Peter Boy Design etableret med et formål om at designe smukke møbler med sublime funktionelle egenskaber. Møblerne udstråler simplicitet og elegance kombineret med et kreativt twist. Det er opskriften på tidløse møbler, som tydeligt udtrykker hvilken tid, de er skabt i. Fremtidens klassikere om du vil. Disse klassikere bliver bestemt ikke fremtryllet på en dag med den designhistorie, vi har i Danmark. Det kræver noget helt særligt, som kun meget få kan være med på – heriblandt Peter Boy Design. Siden opstarten i 1992 er det gået stødt fremad for Peter Boy Design, som hurtigt bevægede sig ud på den internationale designscene. I dag er virksomheden succesfuldt repræsenteret i størstedelen af Europa og USA, ligesom de er i flere asiatiske lande. Peter Boys historik over møbelleverancer taler også for sig selv. Hans produkter er bl.a. anvendt til indretning af Deutsche Banks hovedkvarter i NYC, og de bliver ofte brugt til indretning af danske ambassader rundt omkring i verden. Derudover er mange af Peter Boy Designs produkter brugt i private hjem.

Tidskriftholder – praktisk opbevaring

opmagasinering
Tidsskriftholderen fra Peter Boy Design er et verdenskendt designikon, som de fleste har set på et eller andet tidspunkt. Tidsskriftholderen blev designet for over 25 år siden, og den er siden blevet kendt som en af Danmarks helt store klassikere inden for denne kategori. Tidskiftholderen er tidløs, robust og naturligvis fremragende i sin funktion. Den fås i tre forskellige størrelser med henholdsvis tre, fem eller syv rum.

T-bone sofabord – mulighedernes sofabord

betonsofabord
T-bone fra Peter Boy Design er mulighedernes sofabord. Du kan vælge at stille bordet for sig selv, eller du kan sammensætte flere borde, hvis du har behov for en større flade. Bordene kan sammensættes på alverdens forskellige måder, og det giver et enormt spændende udtryk, uanset hvordan de kombineres. Bordpladen er fremstillet af beton, hvilket giver et råt og spændende udtryk og en fremragende robusthed.

Peter Boy Design – klassisk design med et kreativt twist

peter boy design fra danmark
Med møbler og interiør fra Peter Boy Design er dit hjem eller din virksomhed udstyret med tidløse klassikere, der både er funktionelle og visuelt holdbare. Her får du klassisk skandinavisk design med et twist af kreativitet og med en tydeligt unik designsignatur. Hvis du er til det ekstraordinære udtryk på en afdæmpet og afslappet måde, så er Peter Boy Design det rette valg for dig.

Tre gode grunde til at vælge design fra Peter Boy Design