OK DESIGN

ok design møbler

OK Design – hvor der er OK Design, er der energi og friskhed

OK Design er et anerkendt designbrand, som har størstedelen af sin produktion i Mexico. Det er også herfra samt i DK, virksomheden primært søger inspiration, når de udvikler nye møbler og nyt interiør. Møblerne har tydlige rene linjer, men på en utraditionel måde, som er helt unik for netop OK Design. Ligeså kan både møbler og interiør fra OK Design fås i alverdens forskellige farver herunder både neutrale og mere livlige. Fælles for alle produkter er, at de udtrykker liv og sjæl. Der er energi og friskhed, hvor der er produkter fra OK Design. Virksomheden fokusere på at skabe fremragende kvalitetsprodukter, som kombinerer de minimalistiske tendenser med et poetisk og varmt udtryk. Resultatet er en vellykket kombination, som skaber helt unikke designs!
Et godt argument for at vælge OK Design er også virksomhedens sociale ansvarlighed. Produktionen i Mexico betyder, at OK Design har valgt at ansætte mange socialt udsatte mennesker fra Mexico City.

Acapulco Chair – en af OK Designs mest populære møbler

acapulco stol ok design

Acapulco er en af OK Designs mest kendte møbler, som du måske har stiftet bekendtskab med før? Stolen er tydeligt inspireret af den farverige Mexicanske kultur, og den er også produceret i Mexico. Stolen fås i flere forskellige farver, og den kan både placeres indendørs og udendørs. Derudover fås stolen også til børn.

Bam Bam Table – kreativitet længe leve

bam bam table

Bam Bam Table er et fantastisk eksempel på OK Designs kreative mindset. Et helt simpelt rundt bord som brydes af kreative rene linjer, der skaber et spændende æstetisk udtryk. Bordet fås i to forskellige størrelser og to forskellige farver. Anvend det i loungeområdet i din virksomhed, eller brug det som et funktionelt langtidsholdbart sofabord i hjemmet.

OK Design – kvalitetsdesign du kan betale dig fra

ok design

Med møbler og interiør fra OK Design kan du bringe liv og glade dage ind i dit hjem eller din virksomhed. Produkterne udstråler personlighed og kreativitet på en rolig og æstetisk måde. Yderligere får du design i en fremragende kvalitet, til en pris der er til at betale. Det handler bestemt ikke om en forringelse af materialerne og møblerne som helhed, men nærmere om OK Designs evne til at styre en kvalitets- og omkostningsbevidst forsyningskæde.

3 gode grunde til at vælge møbler fra OK Design

  • Med OK Design får du en livlig og inspirerende indretning
  • OK Design tilbyder kvalitetsmøbler og interiør til favorable priser
  • OK Design kombinerer på fin vis det minimalistiske og det poetiske

Vi har også et alternativ – FUMAC

FUMAC skaber ligesom OK Design minimalistiske kvalitetsmøbler til attraktive priser. FUMAC henvender sig både til private og erhverv. Har du lyst til yderligere inspiration, så kan du læse om FUMAC her

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.