OFFECCT

offecct møbler

Offecct – Møbler der bringer mennesker sammen

I 1990 blev Offecct grundlagt i byen Tibro i Sverige af Kurt Tingdal, og lige siden har virksomheden udviklet sig i hastige skridt. Offecct har altid haft en klar retning, som er blevet fulgt til punkt og prikke, hvilket uden tvivl har betydet meget for virksomhedens store succes. Offecct ønsker at påvirke det offentlige rum og skabe kreative mødesteder gennem godt design, som skaber de bedste rammer for mennesker. Møblerne er kreative ud over det sædvanelige. De er noget for sig selv, hvilket skal forstås i den mest positive forstand. At møblerne differentierer sig så meget fra mængden, gør dem tidløse og genkendelige. De er stilrene og kreative på en og samme tid, og de minder ikke om naboens møbler, hvilket gør dem unikke. Med møbler fra Offecct skaber du de bedste rammer for effektivt og kreativt arbejde, hvor samarbejde er nøglen til succes. Møblerne bringer mennesker sammen, og de lader nye idéer få liv og nærring.

Carry On – Skamlen, der er lige til at tage med

carry on skammel offecct

Den transportable skammel fra Offecct er et enestående tilfælde af transportable skamler. Designeren bag Carry On, som den hedder, er Mattias Stenberg, som har en helt klar filosofi, der skinner tydeligt igennem hvert eneste af hans designs. Vi lever i en tid med mange hektiske og stressende timer på arbejdet. Samtidig har vi mere brug for samarbejde end nogensinde før. Derfor udviklede Mattias skamlen Carry On, som skal give folk et smil på læben samt være fleksibel og nem at flytte rundt på. Carry On fås i diverse forskellige farver, så den nemt kan passe ind i forskellige indretninger.

Jin – En eksklusiv stol af meget høj kvalitet

jin offecct

Jin-møblet er opkaldt efter designeren bag, som hedder Jin Kuramoto. Designeren udvikler sin produkter ved at prøve sig frem med sine hænder, modsat mange andre som tegner og tegner, før de realiserer et håndværk. Jin Kuramotos tro går på, at godt design skabes ved at bruge sine hænder i designprocessen, og der er ingen tvivl om, at denne tilgang fungerer for ham. Han har fået udformet den mest fantastiske stol for Offecct. Kvaliteten i stolen Jin tåler ingen sammenligning, og designet udståler høj.

Offecct – Til dig som vil skabe et kreativt og innovativt miljø på din arbejdsplads

offecct

Offeccts møbler skaber gode rammer for samarbejde, vidensdeling og formelle og uformelle snakke. Møblerne bringer mennesker tættere sammen, og de er udviklet specifikt til virksomheder, som ønsker at fremme samarbejdet mellem medarbejderne. Derudover er Offeccts møbler enormt dekorative og inspirerende, hvilket understøtter et kreativt og idérigt miljø.

3 gode grunde til at vælge møbler fra Offecct

  • Med møbler fra Offecct kan du skabe de bedste rammer for samarbejde og kreativitet
  • Offecct fremstiller sine møbler af gode kvalitetsmaterialer, så de kan modstå daglig slitage i rigtig mange år
  • Offeccts møbler er både funktionelle og dekorative. Særligt møblernes udtryk er med til at give folk et smil på læben og en lyst til at anvende møblerne

Vi har også et alternativ – Blå Station

Blå Station har lige som Offecct et ønske om at skabe liv og glade dage gennem kreativt og tidløst møbeldesign. Har du lyst til yderligere inspiration, så kan du læse om Blå Station her