Muuto

muuto design

Muuto – designvirksomheden der skaber forandring

Navnet Muuto stammer fra det finske ord Muutos, som kan oversættes til ”forandring” – og forandring er netop hvad Muutos filosofi bygger på. Muuto blev grundlagt i 2006, og i løbet af få år har virksomheden etableret sig som et meget succesfuldt brand i møbelbranchen. Muuto ønsker at skabe anderledes og banebrydende skandinavisk design i samarbejde med nøje udvalgte designere fra helholdsvis Danmark, Norge, Sverige og Finland. Fælles for Muutos designs er, at de er rene og enkle. De er en kombination mellem flotte farver, rene linjer, liv og glade dage – og ej at forglemme en fremragende komfort og funktionalitet. Muuto er på nuværende tidspunkt repræsenteret i mere end 50 lande verden over – og det er kun lige begyndt. Visionen hos Muuto er helt klar – de ønsker at indtage en førende position på den internationale scene og bringe dansk design til toppen igen, som det var i 50’erne og 60’erne.

Fiber Chair

muuto fiber chair
Fiber Chair fra Muuto er designet i et samarbejde mellem Muuto og den anerkendte møbelarkitekt Iskos Berlin. Stolen har bløde og imødekommende kurver, som også gør den enormt behagelig at sidde i. Stolen er både komfortabel og skulpturel på en og samme tid. Fiber Chair er produceret af genbrugsplastik og træfibre, og den er derfor lavet med omtanke for miljøet.

Five Pouf

muuto five pouf
Five Pouf er virkelig et sandt mesterværk. I samarbejde med Anderssen & Voll har Muuto skabt Five Pouf, som er helt ideel til sofa- eller loungeområdet. Puffen er interessant at se på med sin femkantede pentagon form og de mange linjer, som til sammen danner et flot mønster. Five Pouf fra Muuto fås i flere forskellige størrelser og farver, så du har mulighed for at tilpasse den de omgivelser, du ønsker at placere den i.

Muuto – fantastisk design med mulighed for totalindretning

møbler fra muuto
Muuto skaber gedigent, revolutionerende skandinavisk design, som er kendetegnet ved enkelthed og rene linjer. Muutos designs er genkendelige og unikke, og de udstråler liv og glade dage. Møblerne er tidløse, komfortable og interessante på samme tid, hvorfor de med fordel kan anvendes til erhvervsindretning, hvor de ikke skal udskiftes de næste mange år. Muuto er en virksomhed i konstant fremgang, hvorfor vi med stor sandsynlighed vil opleve, at deres møbler ender med at blive store klassikere om nogle år. Med møbler og interiør fra Muuto får du altså komfortable og interessante produkter, som du selv får glæde af – og hvem ved, måske viser det sig også at være en god investering på sigt? Muutos udvalg spænder bredt lige fra sofaer og flotte lamper til tæpper og sågar vandglas. Det brede udvalg giver dig mulighed for at totalindrette dit hjem eller din virksomhed, så der skabes en gennemgående rød tråd i alle rum.

Tre gode grunde til at vælge møbler og interiør fra Muuto