Montis

montis sofa

Montis – når kun det bedste er godt nok

Den særdeles anerkendte designvirksomhed Montis blev grundlagt tilbage i 1974 i Holland af to brødre, som er bedst kendt ved efternavnet Van Den Berg. De to brødre lagde på daværende tidpunkt en klar linje for Montis med en vision om at designe og producere flotte og ikke mindst moderne møbler med usammenlignelig komfort. Dengang fokuserede Montis primært på siddemøbler, men i dag er sortimentet udvidet til også at omfatte borde. De to kategorier (stole og borde) fra Montis komplementerer i øvrigt hinanden virkelig godt! Visionen fra 1974 er fortsat kernen af Montis, som aldrig går på kompromis hverken hvad angår design eller kvalitet. I samarbejde med en række internationalt højtstående arkitekter og designere udvikler Montis tidløse moderne møbler med identitet og sjæl.
Montis forsøger altid at være på forkant mht. innovation. For Montis handler det om konstant at udvikle sig inden for fremstilling men også produktudvikling og materialebrug. På den måde kan de sammensætte et helt unikt værditilbud til dig. Montis er særligt til de kompromisløse, som følger mottoet ”kun det bedste er godt nok”.

Delay – Fleksibel og minimalistisk

montis delay
Strømlinet design og en fornemmelse af frihed er nogle af de primære kendetegn ved Delay fra Montis. Dertil kommer, at den minimalistiske og fleksible sofa sammensættes af forskellige moduler, så du helt selv vælger, hvor meget eller hvor lidt plads den skal optage i din stue eller i dit loungeområde på arbejdspladsen.

Back me up salon – når design og komfort smelter sammen

montis back me up salon
Back me up salon fra Montis forener fantastisk design og uimodståelig komfort. Her forstår man virkelig, hvad det rent faktisk vil sige, at noget går op i en højere enhed. Stolens udformning er noget for sig selv i form af det markante snit mellem ryg og sæde, som også bidrager til en behagelig komfort. Derudover yder det integrerede armlæn optimal støtte til dig.

Montis – forkæl dig selv, dine omgivelser og dine medmennesker

montis
Med møbler fra Montis kan du fremvise dit hjem eller din virksomhed på den aboslut mest præsentable og indbydende måde. Derudover kan du og dine medmennesker selv nyde godt af det fantastiske design, som både imponerer hvad angår udseende og komfort. Med møbler fra Montis går du aldrig galt i byen.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Montis