LoCa

LoCa – Renovering af hjemmet førte til succes som iværksætter

I 1992 havde ingeniøren Torkild Lundsgård netop sat sin datters værelse i stand – men der manglede noget. En knagerække! Det kan lyde simpelt at finde en knagerække, men det var det ikke for Torkild. Han kunne ikke finde en eneste knagerække på markedet, som han på daværende tidspunkt syntes passede ind. Derfor valgte Torkild selv at gå ud i sin garage for at designe lige præcis den knagerække, han havde i tankerne. Den prototype han fik fremstillet, blev aldrig hængt op på datterens værelse, men han var ikke et sekund i tvivl om, at han havde fat i noget, der kunne blive stort. Torkild henvendte sig derfor til designerne Harrit & Sørensen, og sammen udviklede de knagerækken KNAX. I 1995 tog Torkild til Herning, hvor han skulle deltage i en fagmesse for brugskunst. Han endte med at gå derfra med den anerkendte Formlandpris, som hvert år uddeles til kunstneren bag årets mest innovative design. Det store skulderklap satte for alvor skub i Torkilds iværksætterdrøm, og i 1987 etablerede han LoCa, som den dag i dag er et særdeles anerkendt brand. LoCa fokuserer på de enkle og stilrene designs, som skabes ud af højkvalitetsmaterialer. Ethvert produkt fra LoCa er gennemtænkt og fleksibelt således, at man ikke skal irritere sig over dårlige løsninger.

KNAX – LoCas største og første design

knagerække knax
Knagerækken KNAX var det første produkt, som LoCa lancerede. KNAX blev designet i et samspil mellem Torkild Lundsgård og designduoen Harrit & Sørensen i forbindelse med en renovering af Torkild Lundsgaards datters værelse. KNAX blev startskuddet til LoCa tilbage i midt 90’erne, og sidenhen er KNAX gået fra at være en knagerække til at være en stor serie af forskellige produkter. Fælles for alle produkterne er, at de er fleksible, stilrene og af overordentlig høj kvalitet.

KNAX stumtjener – fleksibelt og stilrent design

knax stumtjener
Hos JENSENplus har vi specielt en svaghed for stumtjeneren i KNAX-serien. Den elegante stumtjener opfylder sit formål på den mest stilfulde måde uden at trække fokus væk fra dine andre indretningselementer. Stumtjeneren fra LoCa fås i flere forskellige træsorter, ligesom de 12 knager kan vælges i enten sort, grå eller kobber. Yderligere kan foden vælges i sort eller grå.

LoCa – enkelthed og interessant udstråling

loca produkter
Med design fra LoCa bringer du tidløs fleksibilitet ind i dit hjem eller din virksomhed. Du får kvalitetsprodukter, som fortæller historier og imponerer i form af sin kombination mellem enkelthed og interessant udstråling.

Tre gode grunde til at vælge LoCa