HOUSE DOCTOR

house doctor inventar

House Doctor – Når design bliver vanedannende

House Doctor er et familieejet brand, som hører under House Doctor Group, der også omfatter de populære brands Nicolas Vahé, Meraki og Monograph. House Doctor blev etableret i begyndelsen af 00’érne, hvor virksomheden startede sin egen produktion, efter ejerne havde drevet en brugskunstforretning. I dag producerer House Doctor både møbler, brugskunst og accessories med personlighed og kreativitet som nogle af de bærende designmæssige egenskaber. Ethvert design fra House Doctor emmer af æstetik og harmoni, som du sjældent finder andre steder. Det er ganske unikt. Det er uformelt og personligt på en helt fantastisk måde, og stort set alle designs kan kombineres med diverse forskellige stilarter. House Doctor tror på, at det i højere grad handler om at mixe elementer fremfor at matche elementer, og det er helt tydeligt at se på virksomhedens forskelligartethed rent designmæssigt. Alle produkter designes in-house, hvilket sikrer kvalitet hele vejen i gennem processen lige fra den første streg tegnes, til produktet er ude hos dig. Med pas på! Som virksomheden selv siger – ”House Doctor er vanedannende”.

House Doctor Twice Pendel – Eksklusivitet og elegance

house doctor twice pendel

House Doctor Twice Pendel udstråler eksklusivitet og elegance. Lampen er enkel i sit udseende, men den har samtidig et kreativt udtryk, som gør den enormt spændende at se på. Twice Pendel fra House Doctor kan både anvendes over spisebordet eller i entréen, ligesom den kan anvendes over kantinebordet eller i hyggekrogen på arbejdspladsen.

House Doctor Balance Sofabord Ø100 – Intet mindre end genialt design

sofabord balance

Det industrielle House Doctor Balance Sofabord er genialt design, uanset om det anvendes i det private hjem eller i virksomheden. Det runde sofabord er fremstillet af jern og aluminium, hvorfor det kan holde til stort set hvad som helst. Derudover indbyder designet til en masse snak og en uformel omgangstone, hvor alle deltager i samtalen på lige fod.

House Doctor – Skab en æstetisk og harmonisk indretning

house doctor

Med design fra House Doctor kan du bringe personlighed og kreativitet ind i dit hjem eller din virksomhed. Skab en æstetisk og harmonisk indretning, hvor de forskellige møbeldesigns danner en fantastisk helhed.
House Doctor har på trods af den enormt høje kvalitet et meget fornuftigt prisleje på sine produkter. Her får du virkelig meget for pengene.

3 gode grunde til at vælge design fra House Doctor

  • House Doctor får kreativiteten til at blomstre i dit hjem eller din virksomhed
  • House Doctor har på trods af den høje kvalitet ganske fornuftige priser
  • House Doctor har et stort udvalg, som kan kombineres på kryds og tværs

Vi har også et alternativ – Nordal

Nordal fremstiller ligesom House Doctor både møbler, brugskunst og accessories, som i høj grad er præget af kreativitet og personlighed. Har du lyst til yderligere inspiration, så kan du læse om Nordal her