HOUE

houe

Houe – Skandinavisk design med identitet og udtryk

Houe er en relativt ung designvirksomhed, som er vundet enormt hurtigt frem. Den danske designvirksomhed har siden begyndelsen haft en veldefineret retning, som de har formået at følge, hvilket utvivlsomt har bidraget til den store succes, de har opnået på kort tid. Houe skaber luksusmøbler af gode materialer. Virksomheden er inspireret af traditionelt skandinavisk design og det gode håndværk, som skandinaviske møbelproducenter er kendt for at skabe. På trods af den høje kvalitet så fås møblerne fra Houe til en ganske favorabel pris. Det skyldes virksomhedens ihærdighed for at minimere unødvendige omkostninger og naturligvis deres ærlighed og ordentlighed overfor dig som forbruger. Du skal ikke betale mere, end hvad møblet er værd.
Derudover fokuserer Houe på at belaste miljøet mindst muligt, hvilket blandt andet kommer til udtryk i et af virksomhedens nye designs ved navn ”Falk”. En stol som er fremstillet af plastikskrald fra private hjem. Det er vigtigere end nogensinde før, at vi står sammen for at bekæmpe ressourcespild og miljøbelastning. Derfor kan du med god samvittighed erhverve dig møbler fra Houe.

Siko Dining Chair – Komfort og udtryk i verdensklasse

siku dining chair
Siko Dining Chair fra Houe er et designmæssigt vidunder, som kombinerer et interessant men klassisk udtryk med fremragende komfort. Stolen er simpel i sit udtryk men med små velovervejede detaljer, som bidrager med et spil, der fanger øjet på naturlig og rolig måde. Ryg og stel er fremstillet i egetræ og finér og sædet i læder. Denne materiale kombination bidrager ikke mindst med et flot udtryk, som med tiden vil få patina, men samtidig vil du også opleve en særdeles god siddekomfort. Siko fra Houe fås også som loungestol.

Level – Sammensæt dit eget udendørsmøbel

level lounge
Level består af seks forskellig loungemoduler, som kan sammensættes på kryds og tværs – nøjagtigt som du ønsker det. Komforten i siddemodulerne er helt fantastisk, og både du og dine gæster vil opleve en afslappende idyllisk stemning, når I sidder i sofaen. Level er et udendørsmøbel, hvis stel er fremstillet af pulverlakeret aluminium og puderne i vandafvisende stof. Perfekt til den moderne terrasse.

Houe – Køb møbler med god samvittighed

houe bord
Med design fra Houe kan du skabe en hyggelig skandinavisk indretning med sin egen identitet. Møblerne er fremstillet på en ordentlig og respektfuld måde overfor miljøet. Det er ikke noget, som Houe markedsfører helt vildt, men blot noget virksomheden naturligt ser som en del af deres eksistensberettigelse. Du kan altså med god samvittighed investere i deres møbler. Med møbler fra Houe vil du opleve, at komfort og udtryk går hånd i hånd. Du vil få tidløse møbler, som både rent udtryksmæssigt ældes med ynde, og ligeledes kan kvalitetsmaterialerne klare den daglige slitage i rigtig mange år.

Tre gode grunde til at vælge design fra Houe