HOUE

Houe – Skandinavisk design med identitet og udtryk

Houe er en relativt ung designvirksomhed, som er vundet enormt hurtigt frem. Den danske designvirksomhed har siden begyndelsen haft en veldefineret retning, som de har formået at følge, hvilket utvivlsomt har bidraget til den store succes, de har opnået på kort tid. Houe skaber luksusmøbler af gode materialer. Virksomheden er inspireret af traditionelt skandinavisk design og det gode håndværk, som skandinaviske møbelproducenter er kendt for at skabe. På trods af den høje kvalitet så fås møblerne fra Houe til en ganske favorabel pris. Det skyldes virksomhedens ihærdighed for at minimere unødvendige omkostninger og naturligvis deres ærlighed og ordentlighed overfor dig som forbruger. Du skal ikke betale mere, end hvad møblet er værd.
Derudover fokuserer Houe på at belaste miljøet mindst muligt, hvilket blandt andet kommer til udtryk i et af virksomhedens nye designs ved navn ”Falk”. En stol som er fremstillet af plastikskrald fra private hjem. Det er vigtigere end nogensinde før, at vi står sammen for at bekæmpe ressourcespild og miljøbelastning. Derfor kan du med god samvittighed erhverve dig møbler fra Houe.

FALK Chair– Komfort og udtryk i verdensklasse

FALK er den realiserede vision om at skabe en funktionel stol af stor skønhed, der udtrykker den nordiske designtradition gennem sit moderne og enkle sprog. Det lette stel og sædets organiske linjer resulterer i en stol med personlighed og en silhuet, der næsten ser ud til at svæve. Den fleksible ryg, der følger kroppen, kombinerer enestående siddekomfort med en form, der er både blød og indbydende. FALK er en del af HOUE MyTrash. Skallen er lavet af dansk husholdningsplastikaffald og produceret i Danmark.

FALK leveres med 5 forskellige understel og med/uden polstret sæde i 9 farver. 

Design, komfort, kvalitet og klassisk udseende gør FALK lige velegnet i hjemmet som på arbejdet.

Level – Sammensæt dit eget udendørsmøbel

Level består af seks forskellig loungemoduler, som kan sammensættes på kryds og tværs – nøjagtigt som du ønsker det. Komforten i siddemodulerne er helt fantastisk, og både du og dine gæster vil opleve en afslappende idyllisk stemning, når I sidder i sofaen. Level er et udendørsmøbel, hvis stel er fremstillet af pulverlakeret aluminium og puderne i vandafvisende stof. Perfekt til den moderne terrasse.

Houe – Køb møbler med god samvittighed

Med design fra Houe kan du skabe en hyggelig skandinavisk indretning med sin egen identitet. Møblerne er fremstillet på en ordentlig og respektfuld måde overfor miljøet. Det er ikke noget, som Houe markedsfører helt vildt, men blot noget virksomheden naturligt ser som en del af deres eksistensberettigelse. Du kan altså med god samvittighed investere i deres møbler. Med møbler fra Houe vil du opleve, at komfort og udtryk går hånd i hånd. Du vil få tidløse møbler, som både rent udtryksmæssigt ældes med ynde, og ligeledes kan kvalitetsmaterialerne klare den daglige slitage i rigtig mange år.

Tre gode grunde til at vælge design fra Houe