Gubi

GUBI

Gubi – en kombination mellem tradition og innovation

Tilbage i 1967 blev en designvirksomhed, som senere skulle vise sig at blive verdensberømt grundlagt ved navn Gubi. Virksomheden blev etableret af Lisbeth og Gubi Olsen, som ønskede at skabe fantastisk design og udvikling i møbelbranchen – en mission der med rette kan siges at være udrettet. Den store succes har dog ikke fået Gubi til at hvile på laurbærerne – tværtimod har det blot udvidet målene og fået succesen til at blomstre endnu mere.
Gubi skaber tidløst design, som kombinerer tradition og innovation. I dag drives Gubi af 2. generation – Jacob Olsen. Jacob har en sublim evne til at drive forretning, og han formår at skabe udvikling i virksomheden, samtidig med at han holder fast i Gubis kerneværdier. Gubi samarbejder med internationalt anerkendte designere. Gubi skaber nye designs i samarbejde med disse, men de er også særligt gode til at ”opdage” gamle designs, som de sætter i produktion under deres eget brand. Jacob bruger en stor del af sin tid på at rejse ud i verden, hvor han møder arvinger til ”glemte” designere, hvorefter han indgår aftaler med disse, og på den måde kan Gubi tilbyde noget, som ingen andre virksomheder kan.

Beetle Lounge Chair – et svævende udtryk

beetle chair lounge
Bettle Lounge Chair er et af Gubis ubetinget største designs, som er skabt i samarbejde med den anerkendte designdou GamFratesi. Stolen har et indbydende og behageligt udtryk, som giver enhver lyst til at sætte sig. Selve stolen hviler på et tyndt og let stel, hvilket skaber et nærmest svævende udtryk. Stolen er en del af kollektionen Beetle, som består af forskellige stole, skamler og sofaer, hvorfor den er ideel til virksomheder, der ønsker at skabe en sammenhængende totalindretning. Stolen fås i forskellige polstringer, så den kan tilpasses dine ønsker.

TS Coffee Table – et tidløst bord fra Gubi

Gubi tsc bord
TS Coffee Table fra Gubi er også et af resultaterne af GamFratesi’s kreative tilgang til design. TS Coffee Table er oprindeligt designet til restauranten ”The Standard” (TS), som ligger i København. I dag er bordet dog yderst populært blandt andre virksomheder, ligesom det i stor stil anvendes i det private hjem. Et tidløst bord, som med sikkerhed aldrig går af mode.

Gubi – historier der fortæller sig selv

gubi møbler
Gubi har en spændende historie bag sig – og historierne er bestemt ikke færdigskrevet endnu. Gubi skaber unikke designs, som udstråler høj eksklusivitet. Møblerne er en kombination mellem tradition og innovation, hvorfor de giver et tidssvarende udtryk, samtidig med at historierne visuelt fortæller sig selv. Gubis designs kan anvendes både i private hjem og i virksomheder. Uanset hvor de anvendes, vil de tidløse designs imponere både visuelt og funktionsmæssigt.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Gubi