GRID

GRID

GRID – Skab dit eget system

Det moderne GRID-system er et særdeles praktisk opbevaringssystem, som kan tilpasses nøjagtigt til dig. Stifteren af GRID, Peter Joakim Lassen, er også grundlægger af det anerkendte brand Montana Møbler, ligesom han er tidligere direktør hos Fritz Hansen, hvilket i sig selv vidner om særdeles høj kvalitet og evne til at skabe noget helt unikt. Og GRID er enestående. Faktisk er det interessante, at GRID har en meget enkel tilgang til design, som giver dig mulighed for at skabe det, du ønsker. Gennem mere end 40 års erfarin i nogen af de største skandinaviske designvirksomheder, har Peter Lassen opnået en særlig indsigt i markedet. Der er ikke nogen, der ved bedre, hvad de vil have end personen selv – og her kommer GRID ind i billedet. GRID giver dig mulighed for at designe dit eget opbevaringssystem ganske enkelt.

Ved at kombinere flere elementer på følgende måde, kan du design dit opbevaringssystem.

1. vælg antal grundmoduler
2. Vælg låger, kryds, hylde/side eller skuffeindsats
3. Vælg dobbelt side (til hylder som ikke er top eller bund)
4. Vælg evt. plader til top og/eller bund
5. Vælg eventuelt ben eller hjul

GRID – design som indeholder det hele

grid montana

GRID er noget af det mest praktiske og kunstneriske design, du kan komme i nærheden af. Du får muligheden for selv at designe dit opbevaringsmodul, nøjagtigt som du ønsker det, både hvad angår funktion og udseende. Derudover får du højkvalitetsmaterialer og tidløst design, som kan gå videre til næste generation, hvis det plejes ordentligt.
Det alsidige design gør, at det kan anvendes i alle former for miljøer. Systemet er anvendt både i det private hjem, på mange kontorer, hoteller, restauranter, showrooms og så videre. GRID modulerne sammensættes lige som du ønsker det – og lige så nemt kan de igen adskilles og sammensættes på nye måder.

3 gode grunde til at vælge design fra GRID

  • Med design fra GRID kan du skabe lige præcis det opbevaringssystem, der passer til dig eller din virksomhed
  • GRID er grundlagt af Peter Joakim Lassen, hvis navn i sig selv vidner om gennemtænkt og unikt design
  • GRIDs designs er tidløst og holdbart, og med den rette pleje har du et møbel, der kan vandre gennem flere generationer

Lige så vild med udvalget fra GRID, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra GRID. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Vi har også et alternativ – Montana

Har du lyst til yderligere inspiration, så kan du med fordel se nærmere på Montana. Peter Lassen, som er grundlægger af GRID, har også grundlagt Montana, som skaber uimodståelige opbevaringssystemer og andre spændende møbler.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.