FUMAC

fumac møbler

FUMAC – fra produktion i mors hønsehus til fabrik på 18.000 m2

FUMAC har rødder helt tilbage til 1956, hvor snedkermester Egon Jensen begyndte at producere møbler i sin mors hønsehus i Handbjerg. I mange år designede og producerede virksomheden, som dengang hed Hanbjerg Møbelfabrik, produkter som reoler, kommoder og senge – og senere blev bogkasser i teakfiner virksomhedens kerneprodukt. Først i 1981 blev FUMAC etableret, og i 2009 ændrede Hanbjerg Møbelfabrik navn til samme. Egon Jensen døde allerede i 1989, og derefter overtog hans søn Tommy Jensen roret i FUMAC. Det betød absolut ikke, at virksomheden gik i stå – tværtimod.
Tommy Jensen har formået at tage FUMAC til nye højder, og i dag er der ca. 90 ansatte i den succesfulde møbelvirksomhed. Også sortimentet og retningen er blevet ændret og tilpasset i tidens løb, og i dag designer og producerer FUMAC både kontor- og boligmøbler samt Privat Label-møbler og OEM på den 18.000 m2 store fabrik i Vindrup. FUMAC ønsker på trods af tidens produktionstrends om at flytte eller outsource til udlandet fortsat at bibeholde produktionen i Danmark. På den måde kan FUMAC nemmere være fleksible, og den høje kvalitet samt kontrol over værdikæden forringes ikke. Årsagen til, at det fortsat kan lade sig gøre skal findes i FUMACs helt særlige evne til at tilpasse sig den teknologiske udvikling.
Grundlæggende for FUMAC er, at de designer produkter med fokus på flotte former og god kvalitet til attraktive priser. Møblerne er skabt i samarbejde med anerkendte designere, og i tidens løb har de vundet flere internationale priser.

Jive hæve-/sænkebord – elegant og robust

jive skrivebord fumac
Jive hæve-/sænkebord fra FUMAC er elegant og robust på en og samme tid. Bordets stærke konstruktion sikrer stabilitet og lang levetid, og de rene linjer og anderledes bordben gør bordet let og elegant at se på. Bordet kan indstilles fra 70-120 cm. i højden, så du kan opretholde den bedste arbejdsstilling uden at få ondt i ryggen. Hæve-/sænkefunktionen betjenes på et brugervenligt fingertouchsystem, og stellet er næsten lydløst, når det reguleres.

FUMAC – til private boliger og erhvervsindretning

fumac
FUMAC har noget for enhver smag. Virksomheden har et stort sortiment både inden for møbler til private og erhverv, og fælles for alle møbler er, at kvalitet og design er helt i top. FUMAC fokuserer altid på funktionen i møblet, hvilket bl.a. kommer til udtryk i virksomhedens dybdegående undersøgelser af markedet samt deres altid lyttende adfærd ift. kunderne, som implementeres i ethvert design.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra FUMAC