FROST

frost produkter

FROST – Et univers af accessories

I 2002 grundlagde Hans Jørgen Frost virksomheden FROST med en vision om at skabe en helt ny generation af design-accessories. En vision, der fortsat danner grundlag for virksomheden i dag.
FROST er en innovativ virksomhed, som målrettet går efter at skabe det unikke og kreative. I samarbejde med anerkendte designere skaber FROST den ovenfor omtalte nye generation af design-accessories. Et helt centralt emne hos FROST er identitet og evnen til at skabe forandring. Hos FROST er de ikke bange for at gå forrest. Det symboliserer deres produkter, og det samme vil din virksomhed, eller dit hjem for den sags skyld, udstråle når du integrerer design fra FROST i din indretning. Så er du klar til innovation og forandring?

Wishbone stumtjener

frost wishbone

Wishbone stumtjener fra FROST gør op med den traditionelle tilgang til design. En stumtjener har aldrig været det første, du kommer i tanke om, når der tænkes på design. Den hypotese kan muligvis forkastes efter FROSTs design af Wishbone. Den skulpturelle stumtjener er ikke mindst funktionel, den er også særdeles nydelig, og den vil med garanti give dine gæster et formidabelt førstehåndsindtryk af dit hjem eller din virksomhed.
Er du helt vild med Wishbone-designet, så kan du også få et bord i samme serie.

Bukto tøjstativ

Bukto Frost

Det moderne Butko tøjstativ fra FROST er et simpelt og stilrent stativ, som både er praktisk i sin anvendelighed og udtryksfuldt i form af sine rene linjer. Butko fås i flere forskellige varianter, og kan derfor tilpasses til lige præcis dit ønske. Du kan vælge Butko i to forskellige størrelser, med eller uden hjul alt efter dit behov for fleksibilitet, ligesom du kan vælge mellem forskellige farver.

FROST – Gedigne produkter

Design fra frost

Det, at man ikke hverken forsøger –og/eller udgiver sig for at være noget, man ikke er, er en stor del af filosofien hos FROST. Virksomheden gør tingene simple, og de lover ikke mere, end hvad de reelt kan leve op til. Det står i fremragende kontrast til FROSTs vision som vidner om en klar og tydelig indsigt i egne evner og ikke mindst identiteten i virksomheden. Med andre ord får du gedigent, innovativt og tidløst design, som holder, hvad det lover.

3 gode grunde til at vælge design fra FROST

  • Med design fra FROST får dit hjem eller din virksomhed et innovativt og foranderligt udtryk
  • FROST holder hvad de lover. De lover aldrig for meget. Hos FROST arbejder de ud fra en filosofi om, at det er bedre at overraske end at skuffe
  • FROST skaber sine produkter i samarbejde med anerkendte designere, for det er måden hvorpå de udfordrer det gængse. Som de selv siger det: ”Det handler om at skabe fremtiden”.

Lige så vild med udvalget fra FROST, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra FROST. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Vi har også et alternativ – LoCa

Har du lyst til yderligere inspiration, så kan du med fordel læse om LoCa her. LoCa skaber fleksibelt design, som er gennemtænkt ned til mindste detalje, og deres tilgang til innovation er yderst interessant ligesom hos FROST.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.