FROST

FROST – Et univers af accessories

I 2002 grundlagde Hans Jørgen Frost virksomheden FROST med en vision om at skabe en helt ny generation af design-accessories. En vision, der fortsat danner grundlag for virksomheden i dag. FROST er en innovativ virksomhed, som målrettet går efter at skabe det unikke og kreative. I samarbejde med anerkendte designere skaber FROST den ovenfor omtalte nye generation af design-accessories. Et helt centralt emne hos FROST er identitet og evnen til at skabe forandring. Hos FROST er de ikke bange for at gå forrest. Det symboliserer deres produkter, og det samme vil din virksomhed, eller dit hjem for den sags skyld, udstråle når du integrerer design fra FROST i din indretning. Så er du klar til innovation og forandring?
frost produkter

Wishbone stumtjener

frost wishbone
Wishbone stumtjener fra FROST gør op med den traditionelle tilgang til design. En stumtjener har aldrig været det første, du kommer i tanke om, når der tænkes på design. Den hypotese kan muligvis forkastes efter FROSTs design af Wishbone. Den skulpturelle stumtjener er ikke mindst funktionel, den er også særdeles nydelig, og den vil med garanti give dine gæster et formidabelt førstehåndsindtryk af dit hjem eller din virksomhed. Er du helt vild med Wishbone-designet, så kan du også få et bord i samme serie.

Bukto tøjstativ

Bukto Frost
Det moderne Butko tøjstativ fra FROST er et simpelt og stilrent stativ, som både er praktisk i sin anvendelighed og udtryksfuldt i form af sine rene linjer. Butko fås i flere forskellige varianter, og kan derfor tilpasses til lige præcis dit ønske. Du kan vælge Butko i to forskellige størrelser, med eller uden hjul alt efter dit behov for fleksibilitet, ligesom du kan vælge mellem forskellige farver.

FROST – Gedigne produkter

Design fra frost
Det, at man ikke hverken forsøger –og/eller udgiver sig for at være noget, man ikke er, er en stor del af filosofien hos FROST. Virksomheden gør tingene simple, og de lover ikke mere, end hvad de reelt kan leve op til. Det står i fremragende kontrast til FROSTs vision som vidner om en klar og tydelig indsigt i egne evner og ikke mindst identiteten i virksomheden. Med andre ord får du gedigent, innovativt og tidløst design, som holder, hvad det lover.

Tre gode grunde til at vælge design fra FROST