Frandsen Group

Frandsen Group – mere end 50 år med lampedesign

I 1968 begyndte Benny Frandsen at designe lamper, herunder den berømte BALL-serie, under virksomhedsnavnet Frandsen Belysning. Bennys arbejdsplads var på det tidspunkt hans egne private kælder, og de eneste ansatte var to drenge, som hjalp til efter skole. Siden dengang er der sket enormt meget for virksomheden, som siden 2005 har heddet Frandsen Group. Frandsen Group har været i enorm vækst gennem de seneste mange år. I 2018 havde Frandsen Group 50 års jubilæum, og selv samme år var de nødt til for anden gang at udvide sit Domicil i Horsens, som nu er over 8000 kvm stort.
Frandsen Group designer klassiske lamper med et twist. Lamperne udføres i højkvalitetsmaterialer, og på den måde er de både designmæssigt tidløse og kvalitetsmæssigt i stand til at holde i uendeligt mange år. Udover sit eget brand står Frandsen Group også for et par andre brands bl.a. Verpan (Vener Panton), som er kendt for at have fremstillet nogle af danmarkshistoriens største designikoner inden for både lamper og møbler.

Ball pendel – design fra kælderen i 60’erne

ball pendant lampe
Den klassiske Ball pendel er et af de designs, som blev udviklet i Benny Frandsens kælder tilbage i slut 60’erne. Det klassiske og tidløse design fra Frandsen Group vil fungere særdeles godt over køkkenbordet eller spisebordet. Ball fås også som pendel i en multi-udgave, hvor flere lamper udgør én lampe. Ball pendel er en del af en større serie, som omfatter alt fra pendler til bordlamper, væglamper, og gulvlamper udformet på forskellig vis og i et hav af forskellige farver.

Cool Chandelier Antik Mat Messing – lad lyset skabe udtrykket

loftlampe cool chandelier
Gør dit hjem eller din virksomhed cool med Cool Chandelier fra Frandsen Group. Lampen har et enkelt og stilrent udtryk, som alligevel er anderledes og interessant. Lampen lader lyset skabe udtrykket i form af de ubeskyttede pærer, som tilfører miljøet et hyggeligt og rart element.

Frandsen Group – skaber et rart miljø

lamper fra frandsen
Med lamper fra Frandsen Group får du interessant og samtidig tidløst design af den bedst tænkelige kvalitet. Frandsen Group designer lamper, som har de bedste forudsætninger for at skabe et rart miljø både nu og her – men også når de overdrages til næste generation i familien eller virksomheden.

Tre gode grunde til at vælge design fra Frandsen