Design fra Frama

frama

Frama – industriel minimalisme

Frama er en dansk designvirksomhed, som er grundlagt- og fortsat har sit hovedsæde i København i de gamle bygninger fra 1878, hvor St. Pauls Apotek engang lå. Synergien mellem rummets fortid og nutid er direkte anledning til Framas måde at designe og producere på – altså en kombination mellem det klassiske og det moderne.
Frama er en meget alsidig designvirksomhed, som arbejder i flere forskellige kreative felter. Frama designer og producerer bl.a. møbler, belysning, interiør, køkkenelementer og småting som sæbe og håndklæder til badeværelset. Frama er altså repræsenteret på flere markeder men med nøjagtigt samme udgangspunkt – nemlig at skabe gedigent, enkelt design af gode og holdbare materialer. Særligt for møblerne er, at de er produceret med et funktionelt udgangspunkt, og de kan holde til at blive brugt. Med tiden får møblerne et flot patineret udtryk, som blot gør dem endnu smukkere og mere interessante at se på.

ADAM Stool – Inspireret af det industrielle, kunstens verden og værkstedsmiljøet

adam stol fra frama
ADAM Stool fra Frama har et enkelt, industrielt og stilrent udtryk. Taburetten er inspireret af det industrielle, en kunstners atalier samt værkstedsmiljøet, hvilket giver den et særligt mangfoldigt udtryk på trods af det relativt simple design. Sædet er udført i læder, hvilket giver taburetten et patineret og unikt udtryk med tiden.

WD 1 – writing Desk – et stilrent og enkelt skrivebord fra Frama

wd1 bord fra frama
I 2012 designede Christina Liljenberg Halstrøm WD 1 – writing Desk fra Frama. Skrivebordet består af en bordplade i massiv eg og et stel i stål, hvilket giver bordet et stilrent og enkelt udtryk. Udover det klassiske udtryk, er bordet også yderst funktionelt og holdbart.

Frama – skab et gennemgående tema i hjemmet eller på arbejdspladsen

hylder fra frama
Frama skaber funktionelt minimalistisk design med kant og karakter. Hvad enten der er tale om møbler, belysning eller interiør, så er der en tydelig rød tråd mellem alle Framas designs. Den røde tråd i samspil med at Frama er repræsenteret på flere forskellige markeder gør, at vil være særligt fordelagtigt at anvende forskellige produkter og elementer fra Frama, i virksomheder hvor man ønsker et gennemgående tema.

Tre gode grunde til at Frama er det helt rigtige valg