Fora Form

Norsk møbeldesign fra øverste hylde

Norske Fora Form har rødder helt tilbage til 1929, hvor møbelproduktionen bestod af kurvemøbler. Igennem tiden har Fora Form fulgt med tidens tendenser og forstået befolkningens behov for komfortabelt design. Møbler fra Fora Form skabes sammen med dygtige designere, som sikrer, at alle møbler har optimale ergonomiske egenskaber inden for det tænkte brugsområde. I Norge har Fora Form etableret sig som en af de helt store møbelproducenter ved at vinde Det Norske Designråds Mærke for godt design hele 35 gange – og det er med god grund! Fora Form skaber møbler med fantastiske ergonomiske egenskaber, samtidig med at møblerne tilfører en skøn æstetik til omgivelserne. Møblerne er fremstillet ud fra et mål om at få funktion og design til at smelte sammen. Der er ikke tilført unødvendige detaljer, som ikke tjener noget formål i Fora Forms designs, så hvad du ser, er hvad du får. Møblerne fra Fora Form er på grund af netop kombinationen mellem funktion og design anvendt i enormt mange forskellige miljøer, hvor det tidløse og klassiske design samt den vidunderlige komfort er værdsat.

Senso sofa – et flerfunktionelt sofasystem

Senso Sofa
Senso sofa er et modulsofasystem fra Fora Form, som har flere funktioner. Senso sofa er et enkelt system, som er enormt rumeffektivt, og ikke tynger rummet som en sofa nemt kan komme til. Senso sofa er specielt designet til kontormiljøer, hvor sofasystemet skal bidrage til et behageligt og uformelt miljø i form af det lette design kombineret med det akustiske materialevalg, som opfanger generende støj.

UP modular couch – fleksibelt og enkelt

Up Modular couch fra Fora Form blev oprindeligt designet til det norske TV2. UP modular couch er et fleksibelt modulsofasystem, som udstråler enkelthed i form af de rene linjer. Sofasystemet er særligt velegnet til at placere midt i et rum, og den solide konstruktion gør, at du kan sidde på sofaryggen, hvis du har lyst til det. Sofasystemet fra Fora Form fås i mange forskellige materialer og farver, så det kan tilpasses dine ønsker og behov.

Fora Form – stilrent og behageligt design

Fora Form er det oplagte valg til dig som ønsker ergonomisk strømlinet design, som aldrig går af mode. De klassiske møbler passer ind i stort set alle miljøer, og de vil efterlade dig selv såvel som dine gæster med et behageligt og roligt indtryk.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Fora Form