Møbler fra Erik Jørgensen

Filosofien bag Erik Jørgensens møbler

Hos Erik Jørgensen bliver de håndværksmæssige færdigheder kombineret med en aldeles god materialeforståelse. Derudover tilsættes nye minimalistiske og funktionalistiske designtendenser. Det gode samarbejde med anerkendte designere gør, at alle møbler fra Erik Jørgensen har en perfekt blanding af funktion, høj kvalitet og skønne former. Der bruges kun de bedste materialer og underleverandører til levering af skum, læder og træ hos Erik Jørgensen – hvilket tydeligt ses på de færdige møbler. Filosofien er tydelig: ”Hos Erik Jørgensen bestræber vi os på at lave møbler, der holder.” Samtidig forskønner møbler fra Erik Jørgensen de omgivelserne, som de befinder sig i og tilfører høj værdi til livet i hjemmet, i det offentlige rum og ikke mindst på arbejdspladsen.
erik jørgensen møbler
Det hele startede tilbage i år 1954 i Svendborg, hvor den første sofakollektion af Erik Jørgensen blev skabt. I dag eksisterer møbelfabrikken stadigvæk på bedst vis i den sydfynske by Svendborg. Her bygges og polstres de populære sofaer og stole fra anerkendte møbeldesignere, hvor Erik Jørgensen har syerske ansat til at udføre det krævende og udfordrende arbejde. Hvert eneste møbel bliver polstret med håndkraft, hvilket gør, at Erik Jørgensen er landskendt for den eksklusive møbelpolstring. Det er den klassiske ”Oxchair” designet af Hans J. Wegner et godt eksempel godt, da kun Erik Jørgensen tager sig af denne særlige polstringsopgave.

OxChair – et af de største mesterværker i dansk designhistorie

erik jørgensen
OxChair er simpelthen enestående. Designet udstråler maskulinitet og robusthed udover alle grænser. Stolen er ganske enkelt et kunstværk, hvor komforten ikke fås bedre. OxChair skulle efter sigende være den anerkendte designer Hans J. Wegners egne personlige favorit, når han skulle slappe af med en kop kaffe eller en god bog – og det forstår vi godt hos JENSENplus! Det har været overordentligt vanskeligt at konstruere denne stol, men når ens fornavn er Hans og efternavnet er Wegner, så kan alt lade sig gøre! Stolens tidløse design og abnormt gode komfort gør den særdeles velegnet til erhvervsindretning. Stolen er smuk at have stående i loungeområder, receptionsmiljøet eller som behagelig stol på chefkontoret.

Delphi sofa – måske verdens ”all-over” bedste sofa

delphi sofa fra erik jørgensen
Hannes Wettstein designede tilbage i 2007 Delphi Sofa, som senere skulle vise sig at blive et af de mest anerkendte møbler i Erik Jørgensens møbelkollektion. Sofaen udstråler kvalitet i verdensklasse – det fås ganske enkelt ikke bedre. Komforten er fantastisk, holdbarheden er enestående og designet er gedigent. Fordelene er uendelige – ulemperne er ikke til stede. Delphi Sofa er indbegrebet af alt det en designelsker drømmer om! Hvis du vil højne medarbejdertilfredsheden, så er Delphi Sofa det helt rigtige valg. Dine medarbejdere vil være dig evigt taknemmelig!

Erik Jørgensen: møbler som aldrig bliver umoderne

erik jørgensen av27 stol
Erik Jørgensens møbler er klassiske og tidløse, og komforten kan ikke sammenlignes med andre møbler. Der er ikke noget bedre, end at sidde i en behagelig stol eller smide sig i en rar sofa, når du kommer hjem fra en lang arbejdsdag. Du har fortjent det – giv dig selv lov til at nyde det bedste af det bedste.

Tre grunde til at møbler fra Erik Jørgensen er uundværlige