Design fra By Lassen

design by lassen

By Lassen – Et helt unikt DNA

Ikoniske designs og et meget let genkendeligt DNA kendetegner den anerkendte møbelproducent By Lassen. By Lassen opstod i 2008, hvor tredje og fjerde generation af Lassen-familien besluttede sig for at etablere et brand, der senere skulle vise sig at blive yderst populært. Inspirationen henter designerne bl.a. fra gamle prototyper og skitser, der er udformet af de verdenskendte arkitekter Mogens og Flemming Lassen. Nogle af By Lassens designs forbliver tro mod originale stregtegninger – andre skrues der lidt på, så de passer bedre til den efterspørgsel, der er i dag.

Kubus lysestage – et internationalt designikon

kubus lysestage by lassen
Kubuslysestagen har opnået kultstatus både i Danmark og i udlandet. Det er svært at tro, at den faktisk er designet for næsten 60 år siden med det enkle og minimalistiske udtryk, den har. Designeren Mogens Lassen har med Kubus været langt forud for sin tid, hvorfor lysestagen også i dag er på højeste mode. I 1960’erne blev der designet meget avanceret interiør, men da Kubus blev tegnet opstod der et design, som skulle vise sig at revolutionere den måde, som mange designere var vant til at udvikle design på og være banebrydende for, hvordan designere skaber og udvikler designs i dag. Lysestagen tilfører et klassiske, roligt og samtidig fascinerende udtryk til det rum, den står i.

Den trætte mand – en top moderne stil fra 1920

stol den trætte mand af by lassen
Familiemennesket Flemming Lassen designede tilbage i 1920 denne meget anerkendte stol. Designet udstråler på mange måder Flemming Lassen som person – nemlig en varm og rar mand, som virkelig værdsatte de tætte relationer. Flemming Lassen har selv sagt, at når du sidder i stolen, så skulle det være ”så varmt og trygt som en isbjørneunge i favnen på sin mor midt på indlandsisen”. Hos JENSENplus kan vi ikke komme med en bedre beskrivelse. Vi lægger os fladt ned og giver Flemming Lassen fuldstændig ret – komforten er nærmest ubeskrivelig og tåler ingen sammenligning.

By Lassen – særdeles velegnet til erhvervsindretning

reoler fra by lassen
By Lassen skaber tidløse designs, som du kan være helt sikker på, også er moderne i morgen. Mange af produkterne henter sin inspiration fra nogle af de største danske møbelarkitekter, Mogens og Flemming Lassen, hvilket gør at hvert eneste produkt er gennemtænkt ned til den mindste detalje. Samtlige tilgængelige designs har øje for nutidens behov, så du får tidssvarede produkter med uendeligt lang holdbarhed. Mange af By Lassens produkter vil gøre sig særdeles godt i erhvervsindretning, hvor de unikke designs udståler kvalitet og behagelighed i virksomheden. Disse egenskaber vil både skabe tryghed og glæde for kunder såvel som medarbejdere.

Tre gode grunde til at produkter fra By Lassen er et uundværligt element i din indretning