Akustisk Design fra Buzzispace

buzzispace

Buzzispace – skab en god akustik på arbejdspladsen

Den anerkendte designvirksomhed Buzzispace blev grundlagt i Belgien i 2007. Buzzispace er særligt kendt for sine akustiske møbler og interiørelementer, som på en stilfuld måde skaber ro i lokalet. De åbne kontormiljøer er blevet utrolig populære i hele verden. Derfor fokuserer BuzziSpace på at gøre åbne miljøer og landskaber mere komfortable, så der skabes god akustik og et behageligt arbejdsmiljø for alle medarbejdere. Hos BuzziSpace bliver æstetik kombineret med optimal støjreduktion ved brug af lydabsorberende økologisk filt i mange designs som fx lamper, skrivebordsafskærmninger og filtpuder til loftet. Buzzispace’ produkter fås i et bredt udvalg af farver, så du har mulighed for at tilpasse dem din eller din arbejdsplads’ egne personlige stil. Fælles for alle designs er, at de skaber ro og liv på en og samme tid.

Buzzihub – dit eget hyggelige rum på arbejdspladsen

buzzihub fra buzzispace
Buzzihub er ”et rum i rummet”, hvor du kan opholde dig i hyggelige uformelle omgivelser på din arbejdsplads. Buzzihub giver en hjemlig følelse, og den er helt ideel som en slags mødelokale, som kan benyttes til små uformelle møder. Buzzihub skaber den perfekte ramme for at udveksle nyttige informationer med hinanden på en rar og uformel måde. Buzzihub er en kombination mellem et hyggeligt og stilrent design, som samtidig er yderst komfortabelt og akustisk udført.

Buzzi hood – tal i telefon i ro og fred

buzzispace akustisk løsning
Buzzi hood er simpelthen indbegrebet af en smart løsning til åbne kontormiljøer eller lign. Buzzi hood er en akustisk afskærmning, som kan hænges på væggen. Med Buzzi hood kan du tale i telefon uden at genere andre, og samtidig kan du også selv bedre fokusere på samtalen.

Buzzispace – et hav af gode egenskaber

møbler fra buzzispace
BuzziSpace har et bedt udvalg af forskellige akustiske løsninger, som er specielt velegnede til kontormiljøer – men som også fungerer rigtig godt i det private hjem. Det giver dig de bedste forudsætninger for at skabe et behageligt miljø for dig selv og dine kollegaer – eller for din familie hvis du anvender dem i privaten. Udover det akustiske element fokuserer Buzzispace også på at skabe komfortable løsninger samt flot og inspirerende design af gode materialer, så du får møbler og interiør med et hav af gode egenskaber.

Tre gode grunde til at vælge møbler og interiør fra Buzzispace