Unikt design fra BUSTER + PUNCH

buster + punch

Buster + Punch – passion helt ind i hjertet

Der er ingen tvivl om, hvad filosofien hos Buster + Punch er. En brændende passion for at skabe forskellige ting lige fra motorcykler til whisky-barer og møbler. Design af produkter er gået fra at være hobby til at være en levevej for den unge Massimo Buster Minale. Der ligger en helt fantastisk drivkraft bag Buster + Punch hvilket tydeligt kommer til udtryk i hvert eneste design. Buster + Punch blev grundlagt i London i 2013, så det er fortsat en relativt ung designvirksomhed, hvis ekspansion har været yderst imponerende. Buster + Punch skaber ekstraordinært design med udgangspunkt i ekstra solide materialer, hvilket tilfører produkterne et eksklusivt look og en fremragende holdbarhed. Buster + Punch skaber det, som ingen forventer men alle ønsker at tilføre boligindretningen med det overbevisende og elegante udtryk i hvert produkt. Inspirationen henter Buster + Punch fra Londons mode, musik og subkulturer, og de samarbejder bl.a. med forskellige gadekunstnere, modedesignere, musikere og motorcykeldesignere for at skabe ekstraordinære og unikke produkter med kant og karakter.

The rockstar bar – når det elegante og det robust mødes

designermøbel fra buster + punch
THE ROCKSTAR BAR fra Buster + Punch er en kombination mellem det elegante og det robuste. THE ROCKSTAR BAR er lavet af amerikansk valnød, som med tiden får et eksklusivt og patineret udtryk. Baren giver et nærmest ubeskriveligt indtryk – som en form for abstrakt kunst med plads til individuel fortolkning.

Led Heavy Metal Chandelier / Cascade – industriel eksklusivitet

chandelier lampe designet af buster + punch
Buster + Punch har designet Led Heavy Metal Chandelier / Cascade til dig som ønsker et robust og eksklusivt udtryk i dit hjem eller på din arbejdsplads. Lampen består af 19 eller 31 lyspærer alt efter dit ønske. Lampen kombinerer det eksklusive med det industrielle på en helt særlig måde, som får lampen til at fremstå helt fantastisk uanset hvilken type miljø, den befinder sig i. Lampen fra Buster + Punch fås i forskellige farver, så du kan tilpasse den til dit hjem eller din virksomheds egne personlige stil.

Buster + Punch – både til private og virksomheder

unikke lamper fra buster + punch
Buster + Punch har en anderledes tilgang til design. Det er helt tydeligt, at der er en stor passion bag hvert eneste produkt, som både design- og kvalitetsmæssigt bliver finpudset ned til mindste detalje. En kombination mellem robuste og elegante designs skaber et anderledes udtryk, som aldrig går af mode. Design fra Buster + Punch passer ind i stort set alle miljøer, og det kan anvendes både til privat- og erhvervsindretning.

Tre gode grunde til at vælge design fra Buster + Punch