Møbler fra Blå Station

blå station design og møbler

Blå Station – en helt ny tilgang til design

I 1986 blev Blå Station grundlagt i Åhus, Sverige af Börge Lindau, som havde en stor passion for møbeldesign. Börge ønskede at dele sine kreative og skæve idéer med offentligheden – og tak for dét siger vi bare! Blå Stations filosofi er at designe det uventede. Du finder ikke ét møbel i Blå Stations sortiment, som ikke er innovativt og kreativt udtænkt. Hos Blå Station er et produkt ikke bare nyt, fordi det ikke før har været i brug. Før Blå Station kalder et produkt for nyt, kræver det en ny tilgang til enten form, funktion, materiale eller fremstillingsproces. Som Börge Lindau selv sagde det ”en idé er aldrig bedre end resultatet af den”, og den sætning arbejder Blå Station fortsat ud fra. Hos Blå Station er der nemlig ikke langt fra de skæve idéer bliver til virkelighed, og på den måde skabes de unikke og kreative designs.

BOB – fleksibelt og individuelt design

blå station sofa bob
BOB er et sofasystem fra Blå Station, som giver uanede arkitektoniske muligheder. Normalt ser vi sofaer, som er firkantede og forudsigelige, men det er ikke tilfældet med en BOB-sofa fra Blå Station. Fleksibilitet er kernen i en BOB-sofa, som giver dig mulighed for at tænke kreativt. Sofaen består af meget små moduler, som sammensættes, lige som du ønsker det – og på den måde kan du helt selv vælge, om din sofa skal være relativt traditionel eller helt anderledes i sit udtryk.

Puppa – en varm velkomst

blå station
Puppa fra Blå Station udstråler varme og gæstfrihed i form af sit runde og bløde design, der byder enhver forskellighed velkommen. Man sidder overraskende behageligt på Puppa, som både kan anvendes som siddeskammel eller fodskammel i kombination med stolen Oppa fra Blå Station. Nyd Puppa selv og giv dine gæster en varm velkomst.

Blå Station – møbler der bidrager til liv og glade dage

stole og møbler fra blå station
Blå Station designer skandinaviske møbler i verdensklasse ud fra innovative og miljørigtige principper. Møblerne er af absolut højeste kvalitet, så du kan være sikker på, at møblerne kan klare hverdagens slitage. Blå Station kombinerer komfort og kreativitet, så du på én og samme tid får behagelige og inspirerende møbler, der vækker opsigt hos alle, der ser og bruger dem. Med møbler fra Blå Station kan du tilføre dit hjem eller din virksomhed et innovativt og kreativt twist, som giver liv og glade dage.

Vi giver dig tre gode grunde til at vælge møbler fra Blå Station