BLÅ STATION

blå station design og møbler

Blå Station – en helt ny tilgang til design

I 1986 blev Blå Station grundlagt i Åhus, Sverige af Börge Lindau, som havde en stor passion for møbeldesign. Börge ønskede at dele sine kreative og skæve idéer med offentligheden – og tak for dét siger vi bare! Blå Stations filosofi er at designe det uventede. Du finder ikke ét møbel i Blå Stations sortiment, som ikke er innovativt og kreativt udtænkt. Hos Blå Station er et produkt ikke bare nyt, fordi det ikke før har været i brug. Før Blå Station kalder et produkt for nyt, kræver det en ny tilgang til enten form, funktion, materiale eller fremstillingsproces. Som Börge Lindau selv sagde det ”en idé er aldrig bedre end resultatet af den”, og den sætning arbejder Blå Station fortsat ud fra. Hos Blå Station er der nemlig ikke langt fra de skæve idéer bliver til virkelighed, og på den måde skabes de unikke og kreative designs.

BOB – fleksibelt og individuelt design

blå station sofa bob

BOB er et sofasystem fra Blå Station, som giver uanede arkitektoniske muligheder. Normalt ser vi sofaer, som er firkantede og forudsigelige, men det er ikke tilfældet med en BOB-sofa fra Blå Station. Fleksibilitet er kernen i en BOB-sofa, som giver dig mulighed for at tænke kreativt. Sofaen består af meget små moduler, som sammensættes, lige som du ønsker det – og på den måde kan du helt selv vælge, om din sofa skal være relativt traditionel eller helt anderledes i sit udtryk.

Puppa – en varm velkomst

blå station

Puppa fra Blå Station udstråler varme og gæstfrihed i form af sit runde og bløde design, der byder enhver forskellighed velkommen. Man sidder overraskende behageligt på Puppa, som både kan anvendes som siddeskammel eller fodskammel i kombination med stolen Oppa fra Blå Station. Nyd Puppa selv og giv dine gæster en varm velkomst.

Blå Station – møbler der bidrager til liv og glade dage

stole og møbler fra blå station

Blå Station designer skandinaviske møbler i verdensklasse ud fra innovative og miljørigtige principper. Møblerne er af absolut højeste kvalitet, så du kan være sikker på, at møblerne kan klare hverdagens slitage. Blå Station kombinerer komfort og kreativitet, så du på én og samme tid får behagelige og inspirerende møbler, der vækker opsigt hos alle, der ser og bruger dem. Med møbler fra Blå Station kan du tilføre dit hjem eller din virksomhed et innovativt og kreativt twist, som giver liv og glade dage.

Vi giver dig 3 gode grunde til at vælge møbler fra Blå Station

  • Blå station skaber opsigtsvækkende kreativt design, som er inspirerende for enhver, der stifter bekendtskab med møblerne
  • Blå station åbner op for vores kreative hjerne og får os ubevidst til at tænke på livets mange muligheder
  • Møbler fra Blå Station er produceret af langtidsholdbare materialer og med fokus på et bæredygtigt miljø

Lige så vild med udvalget fra Blå Station, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Blå Station. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Vi har også et alternativ – Artifort

Er du vild med de kreative designs, så tag et kig på Artifort, der ligesom Blå Station tænker innovativt og anderledes i tilgangen til møbeldesign. Du kan læse mere om Artifort her

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.