Møbler fra Bent Hansen

bent hansen

Bent Hansen – klassiske møbler med personlighed

Hos Bent Hansen er der fokus på at skabe møbler og interiør af særdeles høj kvalitet kombineret med en designmæssig tilgang, der giver møblerne sin egen identitet og sit eget udtryk. Bent Hansen designer tidløse klassikere, som med den rette behandling holder i uendeligt mange år. Virksomheden blev etableret tilbage i 1947, hvor Svend Hansen efter flere års erfaring i branchen valgte at starte op selv. Den beslutning skulle senere vise sig at blive en stor succes og starten på en familieejet virksomhed, der i dag er yderst populær både nationalt og internationalt. Svend Hansen startede oprindeligt virksomheden op for at restaurere og ompolstre gamle møbler, men sidenhen kom sønnen Bent Hansen til og udvidede virksomheden til at omfatte nye forretningsområder herunder bl.a. design og produktion af interiør. I dag står 3. generation Henrik Hvid Hansen i spidsen for virksomheden, som fortsat leder tilbage til kerneværdien om at levere klassiske møbler og interiør med fokus på godt og traditionelt dansk håndværk. Møblerne designes både internt samt i samarbejde med eksterne internationalt anerkendte designere.

Primum Chair fra Bent Hansen – til spisebordet eller mødebordet

primum chair
Primum Chair fra Bent Hansen har vundet utrolig mange menneskers hjerter både for sit flotte design og for den usammenligneligt gode komfort. Primum Chair er en meget alsidig stol, som er designet til spisestuen og konferencerummet. Faktisk er Primum Chair den første spisestuestol fra Bent Hansen, hvoraf navnet ”Primum” også kommer, som betyder ”første” på latin. Stolen tilpasser sig din krop, for at give dig den optimale støtte og komfort.

Hemingway skrivebord – et moderne stilrent skrivebord fra Bent Hansen

skrivebord fra bent hansen
Hemingway skrivebord fra Bent Hansen er et stilrent skrivebord, der falder naturligt ind i rummet uden at stjæle fokus fra andre mere essentielle elementer i indretningen. Bordet fra Bent Hansen har indbygget en trådløs Qi-oplader, hvis funktion gør, at du kan placere din smartphone i venstre hjørne på bordet – og wupti så lader din smartphone op helt uden ledning (ikke alle smartphones understøtter Qi-funktionen, men de fleste gør). Skrivebordet fra Bent Hansen er moderne, tidløst og yderst funktionelt.

Bent Hansen – kvalitetsmøbler til din arbejdsplads

kvalitetsmøbler fra bent hansen
Bent Hansen er en interessant virksomhed, som altid har haft fokus på kvalitet og godt håndværk. I gennem egen udvikling samt samarbejde med eksterne designere udvikler Bent Hansen tidløse møbelklassikere med ”kant”, så der altid skabes et personligt udtryk i møblerne. Bent Hansen skaber yderst funktionelle møbler, som både er henvendt private og virksomheder. Møblerne er meget alsidige, og derfor kan de anvendes i mange forskellige miljøer, hvor de naturligt tilpasser sig de omgivelser, de bliver placeret i. De tidløse og individuelle designs kombineret med gode materialer, gør møbler fra Bent Hansen særligt anbefalelsesværdige til erhvervsindretning.

Tre gode grunde til, at du ikke kan undvære et møbel fra Bent Hansen