Reoler fra ATBO

atbo reoler

ATBO – Naturlige reoler til folket

Visionen er fortsat, som den var, da ATBO første gang så dagens lys i 1967 – nemlig at gøre kvalitetsmøbler tilgængelige for alle samt at dele kærligheden til holdbart og funktionelt design med offentligheden. ATBO har sin egen produktion i Havdrup, hvor snedkere udformer klassiske, tidløse reoler i forskellige former for massivt træ, bambus og krydsfiner – og de er bygget i hånden! ATBO anvender kun de bedste naturmaterialer til fremstilling af sine reoler, og materialerne er nøje udvalgt for at bevare et bæredygtigt miljø.

ATBO Reolen – en dansk designklassiker

atbo danske reoler
ATBO Reolen er både enormt praktisk og enormt smuk. Du kan sammensætte flere reoler, nøjagtigt som du ønsker det, og på den måde får du et praktisk opbevaringsmøbel i den rette størrelse, som du f.eks. kan bruge til opbevaring af bøger eller til fremvisning af dine pyntegenstande. Reolen er eksklusiv og klassisk i sin udstråling, og derfor fungerer den i stort set alle miljøer. ATBO Reolen kan både fås med låge, skuffer, hjul, sokkel eller ben – eller du kan lade den hænge frit på væggen.

ATBO – fleksible reoler til arbejdspladsen

atbo arbejdspladsreoler
ATBO designer tidløse reoler, som aldrig går af mode. Reolerne kan anvendes til uendeligt mange formål pga. de mange forskellige løsninger og kombinationsmuligheder, de lægger op til. De mange anvendelsesmuligheder gør dem særligt velegnede til virksomheder, hvor reolerne kan fungere som bl.a. praktiske opbevaringsmoduler, skrivebordskassette eller blot til opbevaring af pyntgenstande i gangen eller på kontoret, hvor de giver medarbejdere og besøgende et indtryk af ordentlighed.

Tre gode grunde til at vælge reoler fra ATBO