Belysning fra Astep

astep lamper

Astep – design skabt til fremtiden

Astep er en relativt ny belysningsvirksomhed, hvor designerne, på trods af virksomhedens korte levetid, har enormt meget erfaring at trække på. Astep er grundlagt af Allesandro Sarfatti, som er 3. generation af Sarfatti-familen – en familie som har beskæftiget sig med design af belysning i en menneskealder. Et af de særlige kendetegn ved Astep er, at de arbejder ud fra en filosofi om at bevare gamle traditioner og designs – men altid med et innovativt udgangspunkt. Hvert eneste led i designet og produktionen af en lampe gennemarbejdes ned til mindste detalje hos Astep, for som Allesandro Sarfatti selv siger det ”så længe vi bevæger os frem mod noget, der er mere meningsfuldt, mere respektfuldt og mere relevant, så er alle trin lige værdifulde, og fortjener samme overvejelse og respekt”. Derudover arbejder Astep ud fra et perspektiv om at fange det bedste af det, der har været, for på den måde at gøre det til hjertet af hvad der kommer. Denne tilgang til at drive forretning er ganske inspirerende – og den er et rigtig godt grundlag for at skabe noget ud over det sædvanelige, som Astep uden tvivl også gør.

Astep model 2065 – tidløst design fra 1950

astep lampe 2065
Astep model 2065 er designet helt tilbage i 1950 af Gino Sarfatti – og på det tidspunkt var Gino Sarfatti forud for sin tid. Sarfatti begyndte dengang at eksperimentere med materialet methacrylat, i en tid hvor glas ellers var det fortrukne materiale, når der blev designet og produceret lamper. Den innovative lampe blev relanceret af Astep i 2016, og de to opalscenerede skærme skaber et interessant og hyggeligt udtryk, som med garanti vække opsigt hvad enten det er i hjemmet eller på arbejdspladsen.

VV Cinquanta Twin – et praktisk og arkitektonisk vidunder

unik lampe fra astep
I 1951 designede den italienske arkitekt Vittoriano Viganó VV Cinwuanta Twin. Lampen er meget speciel i form af sit design med to lampeskærme, hvilket gør den til både et praktisk og arkitektonisk vidunderligt element. Lampens lysegenskaber er særdeles gode idet lampeskærmene er designet således, at lyset rettes udad. I VV Cinquanta Twin fra Astep får du altså både en praktisk lampe med et holdbart og interessant design, som aldrig går af mode.

Astep – traditioner med øje for fremtiden

astep unikke lamper til boligen
Astep kombinerer gamle traditioner med øje for fremtiden, og på den måde skaber de tidløse og innovative lamper af absolut højeste kvalitet. Asteps lamper er yderst interessante at se på, og naturligvis er funktionaliteten i samtlige designs ganske fortrinlig. Lamperne fungerer i mange forskellige miljøer, og de kan anvendes både i det private og i virksomheder.

Tre gode grunde til at vælge lamper fra Astep