ANGLEPOISE

anglepoise lamper

Anglepoise – virksomheden bag nogle af verdens mest ikoniske lamper

Det famøse brand Anglepoise udgav sin første lampe lige i starten af 1930’erne, og igennem tiden har virksomheden designet nogle af verdens mest ikoniske lamper. Filosofien bag Anglepoise er at skabe unikt design, som samtidig skal være praktisk, energivenligt og have potentiale til at indgå som en naturlig del af indretningen i stort set alle salgs hjem og miljøer. Denne filosofi har bragt Anglepoise til hvor de er i dag – i over 50 forskellige lande, hvor de er repræsenteret i private hjem, kontormiljøer, restauranter, hoteller og mange andre steder. Anglepoise er særligt gode til at fokusere på serier, som gør det muligt for dig at skabe synergi i din indretning.

Original 1227 skrivebordslampe – kernen i Anglepoise

1227 bordlampe

Original 1227 Desk Lamp bliver af mange betegnet som kernen i Anglepoise. Den stilfulde lampe blev designet tilbage i 1934 af ingeniøren George Carwardine, og den bliver fortsat mere og mere moderne. Lampen er ikke mindst interessant i sin udformning, den er også yderst praktisk pga. sin gode stabilitet. Lampen fra anerkendte Anglepoise fås i flere forskellige farver, så du kan tilpasse den efter lige netop dit ønske.

Original 1227 gulvlampe – til hyggehjørnet

anglepoise 1227 gulvlampe

Original 1227 gulvlampe fra Anglepoise er en del af samme serie som ovenstående skrivebordslampe. Kendetegnet er generelt det samme for de to lamper, men funktionsmæssigt er de givetvis forskellige. Gulvlampen med sit industrielle udtryk vil fungere rigtig godt i et hyggeligt hjørne enten hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads. Udover skrivebordslampen og gulvlampen består serien Original 1227 også af en pendel samt en væglampe. Ved at kombinere flere af disse lamper, har du mulighed for at skabe en flot råd tråd i hele din indretning.

Anglepoise – tidløst design og høj kvalitet

anglepoise

Med lamper fra Anglepoise får du tidløst design af høj kvalitet. Du får lamper, som både designmæssigt og funktionsmæssigt kan holde i en menneskealder, og de er tilmed designet med omtanke for miljøet. Det, at flere af lamperne fås i serier, giver dig en unik mulighed for at skabe en usammenlignelig synergi i din indretning. Synergi skal bestemt ikke undervurderes i indretningen. Synergien giver en grundlæggende følelses af sammenhæng og velvære, som både du og dine omgivelser enten bevidst eller ubevidst bliver påvirket af. Denne synergi kan Anglepoise være med til at skabe.

3 gode grunde til at vælge lamper fra Anglepoise

  • Med et møble fra Vitra er du sikret en usammenlignelig god komfort!
  • Vitras møbler er designmæssige og tidløse perler, som aldrig går af mode
  • Holdbarheden i Vitras møbler er ganske enkelt imponerende

Lige så vild med udvalget fra Anglepoise, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Anglepoise. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Vi har også et alternativ – Artemide

Artemide designer lamper, der i stilen minder meget om de lamper, der designes af Anglepoise. Har du lyst til yderligere inspiration, kan du læse mere om Artemide her

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.