Møbelleverandør til danske virksomheder

Vi hjælper danske virksomheder med levering af møbler til bl.a. arbejdspladser, loungeområder og kantinemiljøer. Vores koncept bygger på, at vi samarbejder med eksterne arkitekter fra hele Danmark i forbindelse med erhvervsindretning. Det sikrer, at du får en erhvervsindretning, som er nøjagtig baseret på dine ønsker og behov.

 • "Det har været en stor fornøjelse at handle med JENSENplus. Lige fra de første telefonopkald til montering af 27 K2 Tables i vores nye lokaler har processen været både løsningsorienteret og meget imødekommende. Engagementet er højt og alt er fulgt helt til dørs. Tonen er super friendly og produktet i orden. Fed virksomhed."
  Steen Bundgaard Yellow Advertising

Derfor skal du anvende specialinventar i din erhvervsindretning

Specialinventar er vejen frem, hvis du ønsker at optimere dine rum fuldt ud og udnytte såkaldte ”døde” kvadratmeter. Specialinventar er for dig, der holder af god kvalitet, godt dansk håndværk og stor funktionalitet i hverdagen. Specialinventar er løsningen til enhver erhvervsindretning – uanset om du er på udkig efter nye reoler, garderobeløsninger, optimering af møderum eller fx specialfremstillede receptionsdiske og skranke, som alt sammen er fremstillet af gedigne materialer efter bestemte mål.

Udarbejdelse af specialinventar foregår i samspil med dig, en ekstern arkitekt og JENSENplus.

Arkitekten står for skitsering af erhvervsindretningen og sætter sig ind i dine nøjagtige behov. Vi tager os af selve produktionen, levering og opsætning. Vi har adgang til nogle af Danmarks dygtigste snedkere, som fremstiller specialinventar hver dag både i hånden og ved brug af cad-cam og CNC-teknologi.

3 fordele ved at anvende specialinventar i forbindelse med erhvervsindretning

#1

Du får den bedste kombination af gedigne langtidsholdebare materialer skræddersyet til dit rum

#2

Du kan nyde arkitekttegnet design, som fryder øjet dagligt og samtidig er yderst funktionelt

#3

Du får de bedste betingelser for at skabe en behagelig stemning og unik atmosfære i det rum, du vælger at placere specialinventar i. Tilmed bliver kvm udnyttet på bedste vis

1-2-3:

Få lynhurtig levering af møbler med en indkøbsaftale

Vi mener, at det skal være simpelt og nemt at få leveret holdbare møbler til en god pris, hver gang der ansættes nye medarbejdere. Med en indkøbsaftale tilbyder vi fast og hurtig levering af fx kontorstole, skriveborde, kabelbakker og udtræksskuffer mm. til virksomheder. Ønsker du, at vi skal finde ud af en individuel indkøbsaftale med dig, som er skræddersyet nøjagtig efter medarbejdernes behov?

 • ”Med en indkøbsaftale hos JENSENplus er Dynaudio sikker på at få de bedste priser, og vi skal ikke lede forgæves for at finde den bedste løsning til den bedste pris. Vi får prissikkerhed og et møbelvalg, som matcher vores behov. Vi har fået et møbelkatalog, som er godkendt til huset og sikrer en ensartet designstil på hver arbejdsplads. Hos JENSENplus er et ord gældende, og dét er noget vi værdsætter højt!”

  Palle Winther Dynaudio

3 konkrete fordele ved en indkøbsaftale fra JENSENplus

1
Lad os stå for lagerstyring.

Derved slipper du for at have uåbnede møbler stående og optage unødvendig plads

2

Få et uforpligtende sparringstjek på din nuværende rammeaftale og se,

om vi kan tilbyde dig en endnu bedre indkøbsaftale på levering af møbler.

Derudover tilknyttes en fast projektchef til din aftale, som bliver den primære kontaktperson. Hver gang.

 

3
Vi har egen montør ansat i huset, som tager sig af levering, montering og bortskaffelse af emballage.

Nysgerrig på en indkøbsaftale?

Om nøjagtig 2.25 minutter ved du, hvordan vi udvikler specialinventar sammen med dygtige snedkere. Klik her og se videoen.

5 grunde til at du skal samarbejde med en uvildig arkitekt

black-dots

Står du overfor en omrokering eller erhvervsindretning, vil det altid kræve interne ressourcer og et stort overblik. Få frigivet tid til at fokusere på din kerneforretning og spar i sidste ende penge ved at anvende en ekstern arkitekt til hele eller dele af erhvervsindretning og selve processen. Vi har en stor kontaktflade til nogle af landets dygtigste uvildige arkitekter. Det betyder, at vi kan sætte dig sammen med en arkitekt, som matcher dine nøjagtige behov i forbindelse med erhvervsindretning.

En ekstern arkitekt hjælper dig med at analysere virksomhedens kultur og identitet samt hvilke konkrete behov og udfordringer I gerne vil have løst. Den ekstern arkitekt skaber rammer og rum, som sikrer et optimalt arbejdsmiljø men også efterlader husets gæster, samarbejdspartnere og besøgende med en følelse af at være velkommen.

Derfor skal du anvende en ekstern arkitekt i forbindelse med din erhvervsindretning

#1

En arkitekt udformer en tydelig skitsering af virksomhedens identitet samt udarbejder en detaljeret beskrivelse af hele indretningsprocessen i forhold til møbelvalg, farvevalg, akustik og lyssammensætning. Hvilke medarbejdere skal sidde hvor, og hvordan skabes det bedste arbejdslys. En såkaldt planløsning på papir og 1:1.

#2

Erhvervsindretning handler om mennesker. Derfor sørger arkitekten for at sikre optimale arbejdsforhold for alle medarbejdere. Er der mulighed for at frigive mere plads eller organisere de nuværende rammer anderledes? Er der mulighed for at skabe sociale oaser, effektive møderum og funktionelle storrum? Lade de skæve ideer møde rette linjer uden at gå på kompromis med komfort, stemning og funktionalitet.

#3

I forbindelse med en stor erhvervsindretning kan den eksterne arkitekt etablere en brugergruppe, som består af udvalgte medarbejdere, hvor arkitekten agerer facilitator, som kommunikerer og diskuterer konkrete løsningsforslag med medarbejderne, for at sikre konkrete behov fra arbejdspladsen bliver inkluderet i indretningsprocessen.

#4

En ekstern arkitekt hægter sig ikke op på et bestemt brand eller en bestemt møbelproducent, og vil derfor kunne varetage dine interesser 100%. Det gør, at du får nogle af markedets bedste møbelpriser til dit indretningsprojekt.

#5

En ekstern arkitekt har tilmed til opgave at skabe et miljø, hvor sanserne bliver stimuleret og skaber en totaloplevelse, som sætter sig i kroppen som en positiv oplevelse – hver gang! Både når medarbejderne benytter virksomhedens faciliteter dagligt, men også når gæster forlader virksomheden efter et besøg.

Interesseret i et møde med en ekstern arkitekt?

3 bud på forskellige arkitektindretninger

Uanset, om du står overfor et enkelt rum, som skal optimeres, eller en stor erhvervsindretning, kan en uvildig arkitekt fra vores netværk helt sikkert hjælpe dig. Her får du tre bud på, hvordan forskellige sager kan se ud:

Lille

Kan være alt fra en enkelt væg til en stillezone eller fx et mødelokale. I en lille kontorindretning kan indgå design og produktion af specialinventar som fx opbevaringsreoler, skillevægge, rumdelere eller receptionsdiske.

Mellem

I dette segment ligger fx optimering og forbedring af det eksisterende miljø i virksomheden. Det kan være kantineområdet eller receptionen trænger til ny belysning, farver eller udsmykning. Derudover kan der indgå optimering af eksisterende arbejdspladser eller etablering af såkaldte mødesteder til uformelle kaffepauser og møder.

Stor

I en stor kontor- og erhvervsindretning bliver der ofte udviklet en større planløsning. Både hvis der er tale om et nyt byggeri eller renovering og optimering af en eksisterende bygning. Her vil indgå konceptudvikling, projektledelse og implementering med hjælp fra møbelleverandører. Alt bliver tegnet og skitseret, hvor der skal tages stilling til møbelvalg, belysning, udsmykning og farvevalg.

Skal vi finde en uvildig arkitekt til din erhvervsindretning?

Spar penge og pas samtidig godt på miljøet

Måske har du allerede investeret i holdbare kontormøbler, som af udseende er blevet forældet, men funktionelt ikke fejler noget. Det behøver ikke være ensbetydende med, at du ikke kan investere i nye møbler med god samvittighed – eller forlænge dine eksisterende kontormøblers levetid. Hos JENSENplus kan vi hjælpe dig med følgende:

Mulighed 1:

ISTANDSÆT

Istandsæt dine gamle kontormøbler og giv dem nyt liv. Derved kan du spare tusindvis af kroner. Ofte kan et nyt stel eller betræk gøre, at kontormøblet får et helt nyt udseende og forlænger holdbarheden, hvis ellers møblerne er af god kvalitet. På den måde får du frigivet luft i budgettet, som kan bruges til at dække andre udgifter i forbindelse med flytning, omrokering eller optimering af arbejdspladser, samtidig med at denne mulighed understøtter en bæredygtig tankegang.

Mulighed 2:

SÆLG

Sælg dine gamle kontormøbler og få penge for dem. Det kan være en god forretning at sælge ud af dine gamle kontormøbler. Hos JENSENplus tilbyder vi at opkøbe dine gamle kontormøbler og udføre mindre reparationer eller renoveringer, så dine møbler kan sælges videre og få nyt liv. Du kan være med til at beslutte, om dine møbler skal sættes på auktion eller sælges til et andet møbelprojekt. Derved får du frigivet penge til nye kontormøbler – og desuden slipper du for at skulle bortskaffe møblerne.

Mulighed 3:

DONÉR

Doner dine gamle kontormøbler til et godt formål. Hvis du råder over kontormøbler, som ikke er værd at reparere, har du mulighed for at donere dine møbler til et godt formål. Det kan fx være til lokale genbrugsstationer eller andre velgørenhedsorganisationer. Hvis kontormøblerne ikke egner sig til genbrug, kan JENSENplus være behjælpelig med at deponere disse på genbrugsstationen, og sørge for at møblerne bliver skilt korrekt ad.

Vidste du, at vi tilbyder møbler fra nogle af verdens bedste designere?

Vi har samlet et lille udpluk af de brands, vi anvender i forbindelse med erhvervsindretning. Vores brand-liste rummer alt fra dansk design til italiensk finesse og skandinavisk minimalisme. Har du en bestemt forespørgsel på et bestemt møbel til din erhvervsindretning, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvad siger kunderne?

 • "Det, der gjorde JENSENplus egnet til opgaven, var ikke kun produkterne, men også den måde de greb processen an på. Den måde de gik til opgaven og visualiserede mulighederne både inden og under udførelsesfasen."

  Anders Hedetoft Delacour
 • “JENSENplus viste, at de var det helt rigtige valg. Det, der gjorde forskellen, var, at de var fuldt ud dedikerede til opgaven. De var 110 % på opgaven hele tiden og havde virkelig valgt, at det var en kunde, de ville gå efter. Det kunne man godt mærke.”

  Camilla Traczyk Holmriis Erik Arkitekter
 • "Det har været en stor fornøjelse at handle med JENSENplus. Lige fra de første telefonopkald til montering af 27 K2 Tables i vores nye lokaler har processen været både løsningsorienteret og meget imødekommende. Engagementet er højt og alt er fulgt helt til dørs. Tonen er super friendly og produktet i orden. Fed virksomhed."
  Steen Bundgaard Yellow Advertising
 • ”Vi valgte en fast indkøbsaftale hos JENSENplus for at sikre en stabil og en nem møbelleverandør løsning. Hos JENSENplus er vi sikker på at få evnen til at tænke ud af boksen, de sætter sig i vores sted, har et ønske om og evnen til at holde ord og så yder de konstant høj service”

  Palle Winther Dynaudio
 • ”Med en indkøbsaftale hos JENSENplus er Dynaudio sikker på at få de bedste priser, og vi skal ikke lede forgæves for at finde den bedste løsning til den bedste pris. Vi får prissikkerhed og et møbelvalg, som matcher vores behov. Vi har fået et møbelkatalog, som er godkendt til huset og sikrer en ensartet designstil på hver arbejdsplads. Hos JENSENplus er et ord gældende, og dét er noget vi værdsætter højt!”

  Palle Winther Dynaudio
 • ”JENSENplus har været en yderst troværdig og serviceminded samarbejdspartner i projektet Exoffice i Læderstæde. Sparringen ift. proces og materialer har været kompetent, professionel og med blik for kvalitet og langsigtede løsninger. Samarbejdet har været båret af tillid - tilsat vilje, humor og kæmpe engagement. TAK for et virkelig godt samarbejde, som jeg til en hver tid vil gentage ”

  Helle Nøhr Holmstrøm Arkitekt, WorkPlaceDesign
 • ”JENSENplus har hjulpet os med at indrette flere domiciler. Vi har altid været utrolig glade for samarbejdet – især fordi jeg gennem alle årene har haft den samme kontaktperson der kender vores stil, og som jeg kan kontakte om stort og småt. I forbindelsen med opførelsen af Delta 8 følte jeg, at JENSENplus forstod hvilket indretningsudtryk, jeg havde i tankerne. Oplægget til vores nye indretning blev en god kombination af møbler fra kendte brands og specialinventar, som passer rigtig fint med vores ønsker. ”

  Kirstine Bach Ejer, Juhl Bach Holding/PanzerGlass
 • ”JENSENplus har været med hele vejen i re-definitionen og designet af de fysiske læringszoner, opholds- og arbejdspladser på Søndervangskolen. JENSENplus har medvirket til at finde sammenhængen i designrealiseringen – herunder konstruktive bud på specialløsninger, møbelvalg og farveanvendelse i naturlig sammenhæng med den overordnede designplan, hvor vi i høj grad har beskæftiget os med differentieret læringszoner.”

  Martin Bernhard Viceskoleleder, Søndervangskolen
 • ”Søndervangskolen har gennem en årrække samarbejdet med JENSENplus omkring specialløsninger på inventar-, inventardesign og etablering af læringsmiljøer. Med JENSENplus fik vi mere end bare standardløsninger. Vi fik en aktør, som aktivt gik ind i kreative designløsninger på specialinventar, kom med positive indspark og var andet og meget mere end en standard-skoleinventarleverandør. Vi står nu med en færdig løsning, som er et godt miks af standardinventar og specialløsninger til undervisningslokaler, som afspejler Søndervangskolens høje kvalitet og ambition som skolevirksomhed.”

  Martin Bernhard Viceskoleleder, Søndervangskolen
 • ”Det er vores opfattelse, at den nye indretning er kraftig medvirkende til positive fremskridt og resultater for Søndervangskolen. Vi har tilsvarende fra skolens side over flere år haft strategisk fokus på læringsrum og design. Det har resulteret i at Søndervangskolen har markeret sig på en række områder, hvor det nye udtryk har været proportionelt med skolens overordnede strategiske tiltag.”

  Martin Bernhard Viceskoleleder, Søndervangskolen

CASES

white-dots