FURESØ RÅDHUS

Kunde

Furesø Rådhus

Arkitekt

SMAK

Løsning

Specialinventar

Årstal

2017

Specialinventar & aktivitetsbaserede arbejdsmiljøer til Furesø Kommune

I forbindelse med etablering af nyt Rådhus til Furesø Kommune leverede SMAK arkitekter i samarbejde med JENSENplus specialinventar, hvor fokus var at understøtte medarbejdernes naturlige arbejdsflow og skabe et funktions- og aktivitetsbaseret arbejdsmiljø.

Der blev designet og produceret specialinventar til atrium, byrådssalen og møderum.

Udgangspunktet var naturlige materialer, hvor valget faldt på bl.a. eg, linoleum og laminat. Samtidig var det vigtigt, at alt specialinventar skulle have stor funktionalitet. Derfor blev der også udviklet et byrådsmøbel, som tillader forskelligartet brug. Byrådsmøblet kan opstilles i forskellige arrangementer og indeholder strøm til computere og lamper.

Fotos af Benjamin Lund for Muuto

  • "JENSENplus forvandler vores tegninger og visualiseringer til specialfremstillede møbler - en arbejdsproces, der er blevet til et tæt samarbejde. Da vi designede interiør til Furesø Kommunes nye rådhus, stod JENSENplus for produktionen af møbler til receptionsområdet, byrådssalen og en lang række andre specialdesignede møbler. De går meget op i møblernes arkitektonisk udtryk - lige fra de små detaljer ved samlingerne til møblernes samlede udtryk i rummet. De engagerer sig i projekterne og rådgiver os altid til de bedste løsninger, så møblerne imødekommer deres fremtidige brug både i funktionalitet og udtryk. Det er vigtigt, at rum til offentlige funktioner udstråler en vis form for kvalitet – og netop kvalitetsmøbler -og løsninger er indbegrebet af JENSENplus."

    Martin Roland Poulsen Arkitekt, SMAK Architects

Speciallavet skranke og reception

Nysgerrig på, hvordan specialinventar til Furesø Rådhus blev produceret?
Se videoen og oplev specialinventar fra start til slut.