CENTER FOR LEDELSE

Kunde

Center for Ledelse

Folke Bernadottes Allé 45

2100 København Ø

Arkitekt

Lars Vejen

Løsning

Totalindretning, herunder løse møbler og specialinventar

Årstal

2009

Den største udfordring hos Center for Ledelse var, at deres rum var meget stort og rektangulært. Opgaven lød på at gøre rummet både funktionelt og æstetisk, samtidig med at stålrør og udluftningselementer fik mindre fokus.

Den uvildige arkitekt Lars Vejen søgte at indretningen skulle give modtageren en ny oplevelse og rumfornemmelse. Det blev løst ved at skabe fire mindre enheder i rummet, der blev placeret på hvert sit tæppe.

Tæpperne på gulvet er placeret med henblik på at skære skrå linjer ind i rummet. Disse linjer følger både reoler og skranker, hvilket giver et gennemført look og en rød tråd gennem hele indretningen.

Resultatet af den nye indretning har givet rummet meget mere ro. Projektet med Center for Ledelse er et glimrende eksempel på, hvor vigtigt det er at finde den rette uvildige arkitekt til den rette opgave. I dette tilfælde faldt valget på Lars Vejen, fordi det klassiske udtryk og den twistede elegance, som han står for, var som skabt til Center for Ledelse og deres konkrete behov.

  • “Det har været vigtigt, at indretningen også indeholdt nogle overraskende løsninger, som gav en oplevelse og samtidig udvidede modtagernes billede af, hvordan man kunne tænke en indretning”

    Lars Vejen Designer

Gennemført & unik

Se video om casen herunder