Lys fra WRONG.LONDON

wrong london lamper

wrong.london – Et samarbejde mellem HAY og Sebastian Wrong

wrong.london er et brand, som blev etableret i forbindelse med et samarbejde mellem HAY og den talentfulde britiske designer Sebastian Wrong m.fl. I 2013 designede parterne sammen en kollektion af møbler, tilbehør og belysning som blev præsenteret under navnet ”Wrong for HAY”. Samarbejdet viste sig yderst succesfuldt – folk elskede kollektionen, og de to parter fik alt til at gå op i en højere enhed. Særligt belysningsdelen viste sig at være eftertragtet. Derfor besluttede de at indgå et endnu tættere samarbejde ved at etablere belysningsbrandet wrong.london. Med det brand sigter de to parter imod at skabe enkelt og smukt lampedesign, som hylder den karakteristiske æstetik – og ikke mindst til konkurrencedygtige priser. Filosofien bag det anerkendte brand er, at skønheden findes i lys. Samspillet mellem design og funktion skaber en atmosfære, som har indflydelse på vores velvære.
I øvrigt fokuserer wrong.london i høj grad på bæredygtighed. Ved at anvende den nyeste teknologi og viden inden for samme er wrong.london med til bekæmpe miljømæssigt ressourcespild.

Sinker Pendant Lamp – alsidigt og smukt design

sinker lamp
Sinker Pendant Lamp fra wrong.london er en alsidig lampe, som fungerer særdeles godt i stort set alle miljøer. Lampen kombinerer rene linjer og bløde former på en æstetisk og behagelig måde, som både gør den til et funktionelt tilløbsstykke og et designmæssigt vidunder. Lampen kan både anvendes over spisebordet, køkkenbordet, sofabordet og/eller i et hyggeligt hjørne i hjemmet eller virksomheden.

Turn On Table Lamp – En luksuriøs og hyggelig lampe

wrong london turn on table
Turn On Table Lamp er en utrolig hyggelig og varm lampe. Ved at dreje aluminiumsbasen kan du regulere lysets styrke, så det passer til omgivelserne. Glasset er mundblæst, hvilket giver et særligt luksuriøst udtryk, som sjældent ses i andre designs. Lampen fra wrong.london kan med fordel anvendes i et læsehjørne, som sengebordslampe, på en hylde eller en reol.

wrong.london – Skaber en fantastisk atmosfærewrong.

wrong london
wrong.londons evne til at skabe simpelt og tidløst design med et kreativt og luksuriøst udtryk er meget unik. Samtlige lamper fungerer særdeles godt i sine omgivelser stort set uanset hvilket miljø, de placeres i. Lamperne vil bidrage til en spændende og hyggelig atmosfære, hvor design og funktion går hånd i hånd. Med belysning fra wrong.london vil du og dine gæster i hjemmet, eller ansatte i din virksomhed, være omgivet af behagelighed og veltilpashed.

Tre gode grunde til at vælge belysning fra wrong.london