WON

won møbler

WON – sætter nye standarter for dansk design

WON er en relativt ung designvirksomhed, som blev grundlagt i 2015. WON har på kort tid fået stor succes både i Danmark og på flere internationale markeder. I samarbejde med unge designtalenter samt veletablerede designere skaber WON eksklusive og kompromisløse møbler, som har sit helt eget unikke DNA. Inspirationen henter de fra dansk designs storhedstid, hvor bl.a. ikoner som Hans J. Wegner og Finn Juhl satte sit præg på historien. Hertil tilfører WON et innovativt og tidssvarende touch, som gør møblerne optimale ift. den tid, vi lever i i dag. Med disse unikke designs ønsker WON at sætte helt nye standarter ift. hvad du kan forvente af dansk design. Med møbler fra WON får du både det æstetiske og modebeviste udtryk samt en fremragende fleksibilitet og funktionalitet. Som prikken over i’et tilbyder WON attraktive og fair priser, som de fleste kan være med på, og det er helt uden at gå ned på kvaliteten.

Cage – et klassisk og kreativt bakkebord

cage loungebord

Bakkebordet er ved at være meget moderne igen. Et bakkebord kan bruges til mange forskellige formål som f.eks. til servering af en drink eller blot som sidebord i stuen, hvorpå du kan placere en hyggelig lampe sammen med dine yndlingsmagasiner eller en plante. Cage fra WON er et klassisk og alligevel kreativt svar på bakkebordet, som du med garanti vil blive glad for, hvad enten du placerer det i hjemmet eller i virksomheden.

Pumpkin – en rigtig hyggelig skammel

pumpkin won

Pumpkin fra WON har, som navnet indikerer, referencer til Pumpkin Pie. Det kan bl.a. ses på skamlens sæde, når det ses oppefra. Pumpkin er en enormt hyggelig skammel, og komforten er særdeles behagelig. Pumpkin fås i et hav af forskellige flotte farver, så det er nemt for dig at få den til at passe ind i dit hjem eller i en erhvervsindretning.

WON – hvis du vil have value for money

won

Med design fra WON investerer du i fremtidens klassikere. Den unge virksomhed har oplevet en helt vild efterspørgsel på produkterne siden de så dagens lys for første gang, og det er der en god grund til. Du får virkelig value for money i hvert eneste produkt fro WON. Alsidige og tidløse møbelklassikere som kombinerer fortiden og fremtiden. Kompromisløs kvalitet og holdbart design til fantastiske priser!

3 gode grunde til at vælge design fra WON

  • WON er svaret på fremtidens klassikere
  • Med design fra WON får du enormt meget værdi for pengene
  • WON skaber kompromisløs kvalitet, som kan holde til hverdagens slitage

Vi har også et alternativ – HAY

HAY er ligesom WON en innovativ møbelvirksomhed, som er eminent gode til at forudsige fremtidige tendenser. Ligeledes er design fra HAY til at komme til for penge, og på den måde minder de to virksomheder lidt om hinanden. Har du lyst til yderligere inspiration, så kan du læse om HAY her

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.