Wever & Ducré

wever and ducré

Wever & Ducré – En historie, du ikke vil gå glip af

Wever & Ducré er et navn med en fantastisk historie og ikke mindst filosofi bag sig. Når vi danskere tænker på Belgien, så er det ofte vafler, chokolade og trappist-øl, der falder os først ind. Det skal vi naturligvis ikke underkende – for det er de ualmindeligt dygtige til i Belgien! Men det er bestemt ikke det eneste. Moderne belysning er også noget, som de i Belgien virkelig kan finde ud af at skabe. Det er Wever og Ducré et særligt godt eksempel på. Virksomheden blev stiftet tilbage i start 80’erne, hvor en håndfuld unge mennesker ønskede at udleve deres drøm om at skabe en lampevirksomhed. Virksomhedsnavnet var den første udfordring der opstod, da de unge mennesker etablerede selskabet – særligt fordi der findes flere officielle sprog i Belgien, og de ønskede ikke at favorisere det ene frem for det andet. Navnet udspringer derfor af virksomhedens filosofi, som bygger på følgende ord:
Hard work (werklust) – trust (vertrouwen) – enthusiasm (enthousiasme) – courage (durf) -creativity (creativiteit).
Navnet og filosofien har bragt Wever & Ducré til hvor de er i dag – blandt de absolut førende inden for design af belysning. Og som virksomheden selv siger det – ”This is not the end”.

Solid – flot og simpelt design

solid lampe
Solid fra Wever og Ducré er en moderne lampe med et simpelt design og en teknisk enkelhed. I dette design har Wever og Ducré integreret muligheden for at dæmpe lyset direkte i lampen fremfor, at du skal bekymre dig om separate strømforsyninger. Solid fås i flere forskellige farver, så du har mulighed for at tilpasse den dit miljø.

Wever & Ducré – Lysmestrene fra Belgien

belgiske lamper wever and ducré
Wever & Ducré er af mange betegnet som lysmestrene fra Belgien. Virksomheden har en særlig evne til at kombinere smukt design med teknisk innovation på et meget højt niveau. Wever & Ducré er begyndt at anvende en patenteret LED-lyskilde i de fleste lamper – en lyskilde som giver et gradvist varmere lys i takt med, at det bliver dæmpet. Det giver en helt fantastisk effekt! Samlet set får du altså innovativt design fra Belgiens lysmester. Tidløst design i en smuk forening mellem simplicitet og kreativitet.

Tre gode grunde til at vælge design fra Wever & Ducré