Wever & Ducré

wever and ducré

Wever & Ducré – En historie, du ikke vil gå glip af

Wever & Ducré er et navn med en fantastisk historie og ikke mindst filosofi bag sig. Når vi danskere tænker på Belgien, så er det ofte vafler, chokolade og trappist-øl, der falder os først ind. Det skal vi naturligvis ikke underkende – for det er de ualmindeligt dygtige til i Belgien! Men det er bestemt ikke det eneste. Moderne belysning er også noget, som de i Belgien virkelig kan finde ud af at skabe. Det er Wever og Ducré et særligt godt eksempel på. Virksomheden blev stiftet tilbage i start 80’erne, hvor en håndfuld unge mennesker ønskede at udleve deres drøm om at skabe en lampevirksomhed. Virksomhedsnavnet var den første udfordring der opstod, da de unge mennesker etablerede selskabet – særligt fordi der findes flere officielle sprog i Belgien, og de ønskede ikke at favorisere det ene frem for det andet. Navnet udspringer derfor af virksomhedens filosofi, som bygger på følgende ord:

Hard work (werklust) – trust (vertrouwen) – enthusiasm (enthousiasme) – courage (durf) -creativity (creativiteit).

Navnet og filosofien har bragt Wever & Ducré til hvor de er i dag – blandt de absolut førende inden for design af belysning. Og som virksomheden selv siger det – ”This is not the end”.

Solid – flot og simpelt design

solid lampe

Solid fra Wever og Ducré er en moderne lampe med et simpelt design og en teknisk enkelhed. I dette design har Wever og Ducré integreret muligheden for at dæmpe lyset direkte i lampen fremfor, at du skal bekymre dig om separate strømforsyninger. Solid fås i flere forskellige farver, så du har mulighed for at tilpasse den dit miljø.

Wever & Ducré – Lysmestrene fra Belgien

belgiske lamper wever and ducré

Wever & Ducré er af mange betegnet som lysmestrene fra Belgien. Virksomheden har en særlig evne til at kombinere smukt design med teknisk innovation på et meget højt niveau. Wever & Ducré er begyndt at anvende en patenteret LED-lyskilde i de fleste lamper – en lyskilde som giver et gradvist varmere lys i takt med, at det bliver dæmpet. Det giver en helt fantastisk effekt! Samlet set får du altså innovativt design fra Belgiens lysmester. Tidløst design i en smuk forening mellem simplicitet og kreativitet.

3 gode grunde til at vælge design fra Wever & Ducré

  • Virksomhedens dedikerede tilgang til design har fået dem til hvor de er i dag. Med mere end 30 års erfaring inden for belysning kan du være sikker på, at du får det bedste markedet kan tilbyde
  • Wever & Ducré forener det simple og det kreative på en helt fantastisk måde
  • Virksomhedens patenterede LED-lyskilde giver et skønt udtryk og en behagelig følelse af hjemlig hygge

Lige så vild med udvalget fra Wever & Ducré, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Wever & Ducré. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Vi har også et alternativ – ABC Lys

ABC Lys designer stilrene lamper med fokus på flot design og behageligt lys. Har du lyst til endnu mere inspiration, kan du med fordel læse om ABC Lys.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.