We Do Wood

we do wood produkter

We Do Wood – bæredygtigt design med kunstneriske former

We Do Wood er en fortsat ung virksomhed, som blev grundlagt i 2006 af Sebastian Jørgensen og Henrik Thygesen. På trods af virksomhedens relativt få år på møbelmarkedet, har den allerede fået stor succes. En succes der i høj grad skyldes deres evne til at kombinere flot design og bæredygtighed. We Do Wood producerer møbler i Moso Bambus, som hører til blandt de mest bæredygtige naturressourcer i verden, og på den måde er man som køber med til at bekæmpe de store udfordringer, vi har med, at verdens skove nedbrydes. Grundlæggeren af virksomheden og designeren bag produkterne er Sebastian Jørgensen, som er uddannet møbelsnedker. Inden sin uddannelse havde Sebastian stor succes inden for kunstens verden, og denne evne til at skabe kunstneriske ting har han bragt med sig ind i We Do Wood. Sebastian har en anderledes tilgang til møbeldesign, og han formår på en måde som ingen andre at bringe kunst ind i sine både praktiske og funktionelle designs. We Do Wood er uden tvivl en virksomhed, som vi kommer til at se meget mere til fremover.

Loop Shelf – den bæredygtige hylde

loop shelf fra we do wood
Loop Shelf er en enkel hylde, som passer ind i mange forskellige miljøer. Hylden er produceret af Moso Bambus, og ophænget fås i messing eller sort stål. Loop Shelf er varm og rar at se på, og det enkle design gør det muligt at sætte flere hylder i samme område, så du kan skabe et hyggeligt og praktisk miljø i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Nomad Chair – inspiration fra en legendarisk klassiker

nomad chair fra we do wood
Roorkhee stolen som i gamle dage blev designet til det britiske militær, har været inspiration for mange møbeldesignere gennem tiderne. Bl.a. har Kaare Klint hentet sin inspiration herfra, og ligeledes har We Do Wood i sit design af Nomad Chair. Rammen på Nomad Chair er ligesom We Do Wood’s andre møbler produceret af det bæredygtige materiale Moso Bambus, som skåner miljøet. Derudover er der anvendt kanvas og læder til henholdsvis sæde, ryg og armlæn. Stolen er meget komfortabel og behagelig at sidde i, og som prikken over i’et, kan den skilles ad og samles igen på meget kort tid.

We Do Wood – Livsgivende møbler på flere måder

we do wood bambuskasser
We Do Wood skaber moderne kvalitetsmøbler og interiør, som giver liv og sjæl til de rum, de befinder sig i. Derudover er virksomheden med til at bekæmpe et af verdens helt store problemer – nemlig at vores livsgivende skove nedbrydes. Den kunstneriske tilgang til designet på samtlige møbler gør, at de er interessante at se på – og dette ej til trods for den fremragende komfort og funktionalitet, som møblerne også besidder.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra We Do Wood