Wästberg

wästberg lamper

Wästberg – belysning på en helt nye måde

I 2008 grundlagde Magnus Wästberg den hurtigt voksende og succesfulde svenske lampevirksomhed Wästberg. Virksomheden udsprang af et reelt ønske om at ændre vores tilgang til, hvilken funktion og værdi lys og lamper har for os mennesker. Magnus Wästberg syntes dengang, at lys var blevet for alsidigt, og i stedet for at skabe en mere direkte belysning, hvor vi har mulighed for at opfange skygger og kontraster, blev der skabt en allestedsnærværende belysning uden hygge og charme. Magnus Wästberg søgte inspiration i den gamle skole, hvor vi mennesker brugte bålet til at skabe lys og varme omkring os. Bålet har Wästberg nu overført til inspirerende og hyggelige lamper, som anvendes i stor stil både i private hjem og hos virksomheder. Wästberg samarbejder med nogen af verdens største lampedesignere som bl.a. Ilse Crawford, Nendo, David Chipperfield, Inga Sempé og flere til. Wästberg har siden 2008 vundet et utal af store designpriser, og der vil helt sikkert komme flere til. Wästberg er udfordrende i sin tilgang til design, både hvad angår formsproget, men også hvad angår materialevalg og sammensætning. Gennem et anderledes og unikt værditilbud skaber Wästberg fremtidens lamper, som kan gå i arv gennem flere generationer.

w154 Pal – giver de bedste forudsætninger for effektivt arbejde

lampe w154 pal
w154 Pal fra Wästberg har et simpelt og stilrent udtryk. Formålet med lampen har været at skabe en lyskilde baseret på LED, som biddrager til et godt arbejdsmiljø. Lampen har et fokuseret og behageligt lys, som giver dig de bedste forudsætninger for effektivt arbejde uden at belaste dine øjne.

w131 Bell – et stærkt og stilrent udtryk

w131 loftlampe
w131 Bell fra Wästberg er en lille pendel lavet af sandstøbt genanvendt aluminium. På trods af sin størrelse har lampen et utroligt godt lys, og i form af de solide materialer har den et stærkt og stilrent udtryk. Lampen fås i 10 forskellige standartfarver, så den passer ind i mange forskellige miljøer.

Wästberg – fremtidens klassikere

wästberg designerlamper
Wästberg skaber fremtidens klassikere, og med sin nytænkende tilgang til design får du optimal belysning, som skaber hygge og giver plads til både fortolkning og kreative udsigter til omgivelserne. Wästberg udfordrer den ”normale” tilgang til både form, funktion og ikke mindst materialesammensætning, hvilket skaber en fantastisk og inspirerende atmosfære i selv de mest originale og sterile omgivelser.

Tre gode grunde til at vælge lamper fra Wästberg