Vipp

Vipp design

Vipp – skraldespanden til konen blev en gave til hele verden

Vipp er en familieejet virksomhed, som på nuværende tidspunkt drives af 3. generation. Det anerkendte brand blev skabt af metalarbejderen Holger Nielsen tilbage i 1939, hvor han designede den første udgave af den ikoniske skraldespand til sin kones frisørsalon i Randers. Der skulle ikke gå land tid før kunderne faldt for det industrielle og flotte design, så efterspørgslen steg voldsomt, og det blev startskuddet til Vipp som i dag er repræsenteret i mere end 30 lande verden over. Grundidéen var at skabe funktionelle industrielle designs, hvis holdbarhed var udover normalen – en idé som fortsat er udgangspunktet i alle virksomhedens designs. I dag udvikler Vipp alt lige fra badeværelsesinteriør til lamper, køkkenudstyr og præfabrikerede huse. Fælles for alle Vipp’s designs er, at kvaliteten er i særklasse, designet er unikt i hvert eneste produkt, og funktionaliteten er udover det sædvanelige.

Vipp 13 – udgangspunktet for den enorme succes

Klassisk Vipp 13 skraldespand
Vipp 13 blev starten på virksomhedens enorme succes. Vipp 13 er den ovenfor omtalte skraldespand, som grundlægger Holger Nielsen designede til sin kones frisørsalon i Randers. I dag er Vipp 13 nærmest obligatorisk interiør i ethvert hjem med interesse for design, ligesom den anvendes hos et utal af virksomheder. Vipp 13 har et flot og enkelt design, og det er helt tydeligt at mærke, at funktionaliteten og kvaliteten ikke fås bedre. Vipp 13 blev for alvor kendt i 1990’erne efter Holger Nielsens død. Her tiltrådte hans datter Jette Egelund posten som ejer af Vipp. Jette havde stor succes med at markedsføre Vipp 13, og det helt store gennembrud kom, da legendariske Cornan Shop i London tog Vipp 13 til sig. I 2019 fylder Vipp 13 80 år, og den er fortsat på vej frem.

Vipp 9 – den uundværlige sæbedispenser

Vipp 9 sæbedispenser
Hvis du ønsker en robust, flot og funktionel sæbedispenser på badeværelset, er Vipp 9 det helt rigtige valg. Sæbedispenseren kan på grund af sin stabilitet betjenes med én hånd, og den er samtidig udstyret med en specialdesignet pumpe, som sikrer, at du får en passende mængde sæbe. Vipp 9 er den ultimative sæbedispenser både til hjemmet og til arbejdspladsen.

Vipp – en helt særlig evne til at kombinere design og funktionalitet

klassisk køkkendesign fra vipp
Vipp skaber tidløse designs med udgangspunkt i grundlæggerens princip om at skabe funktionelle og holdbare produkter. Vipp har opnået en enorm succes i store dele af verden, hvilket skyldes virksomhedens særlige evne til at kombinere design og funktionalitet. Når du køber produkter fra Vipp, kan du være sikker på, at du får kvalitet fra øverste hylde.

Tre unikke kendetegn ved Vipp