VIA COPENHAGEN

via cph møbler

VIA CPH – bærdygtige, innovative og alsidige designmøbler

VIA CPH har en helt klar filosofi om at skabe en forbindelse mellem det fysiske møbel og de menneskelige følelser, vi alle sammen har. Det hele sker gennem den samlede oplevelse møblerne efterlader os med, og er en kombination mellem det visuelle udtryk og det funktionelle element. VIA CPH tilstræber altid at tænke ud af boksen og skabe det, de andre ikke gør. Idéerne opstår gennem identifikation af ikke-afdækkede behov eller gennem kreative tankeprocesser, og resultaterne ender som regel med at være innovative, alsidige og ikke mindst tidløse. Hos VIA CPH fokuserer de i produktionen på at skabe design af højeste kvalitet, hvilket blandt andet sker gennem højteknologiske processer. På den måde sikrer virksomheden, at de leverer kvalitet med sans for detaljen i hvert eneste møbel, og ligeledes kan de producere hurtigt og effektivt til fordel for dig. VIA CPH tilbyder også muligheden for det efterhånden populære co-creation, hvor du i samarbejde med virksomheden er med i designprocessen. Du får på den måde mulighed for at skabe dit eget unikke møbel i tæt samarbejde med VIA CPH, så det bliver nøjagtigt, som du ønsker det.
Yderligere har VIA CPH stort fokus på bæredygtighed, og de anvender kun de absolut mest nødvendige ressourcer hele vejen fra idé til produktion og emballering. Ligeledes fokuserer de på effektivitet og holdbarhed, og de har en klar miljøstrategi, som de selv kalder for bæredygtighed 2.0.

Via Round – vær med i designprocessen

via round
Via Round fra VIA CPH er tidløst, moderne og alsidigt. Bordet kan bl.a. anvendes som et mindre loungebord eller som natbord. Du kan selv være med i designprocessen, når du skal vælge sammensætningen af dit Via Round bord. Du kan vælge mellem forskellige materialer og farver, så det kommer til at passe helt perfekt ind i netop dit miljø. Produktionen bliver naturligvis først sat i værk, når du har afgivet din bestilling. Det sker dels for at give dig muligheden for at få et unikt produkt, men det er også et led i virksomhedens miljøpolitik, som går ud på at minimere ressourceforbruget mest muligt. Det oprindelige Via Round bord har tre ben. Bordet fås også i en udgave der hedder Via Round 4 legs, hvor det kommer med fire ben i stedet for.

VIA CPH – imponerende møbler både visuelt og kvalitetsmæssigt

via cph
VIA CPH har en helt unik evne til at følge trends og tendenser i markedet både hvad angår produktudvikling, service og ikke mindst produktion. Du får tidløse, alsidige og innovative møbler, hvor der er fokus på det gode håndværk – og med mulighed for skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dig. Møblerne fremstilles af de bedste materialer, så du er sikret en lang holdbarhed. VIA CPH henvender sig både til private og virksomheder. Uanset hvor du ønsker at anvende møblerne, kan du være sikker på at få visuelt imponerende møbler, som nærmest ikke er til at slide op.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra VIA COPENHAGEN