Verpan

verpan designermøbler

Verpan – genskaber Verner Pantons fantastiske designs

En af de absolut mest anerkendte danske designere er Verner Panton, som levede fra 1926-1998. Verner Panton havde en særlig evne til at skabe interessant og anderledes design med udgangspunkt i nye former og sprudlende farver. Panton opfordrede gennem sine utallige designs folk til at bruge sin fantasi og gøre livet mere inspirerende og farverigt. Verner Panton har lagt særligt stort fokus på plast og akryl, hvor hans daværende design-konkurrenter gjorde sig mest i træ.
Verner Pantons unikke designs skulle naturligvis ikke gå i glemmebogen. I 2003 blev Verpan grundlagt, og siden 2004 har det anerkendte brand været 100% ejet af Frandsen Group. Verpan har gennem tiden skaffet sig flere og flere rettigheder til både produktion og salg af Verner Pantons designs, som i dag omfatter lamper, møbler og tæpper. Alle produkterne er nøje udvalgt, så de repræsenterer de mest populære, elegante og mindeværdige designs, som er skabt af én af de helt store navne i dansk designhistorie.

Globe – lad fantasien få frit spil

globe lampe
Et af de uden tvivl største designs fra Verner Panton er den fuldstændig fantastiske Globe. Globe fra Verpan lader fantasien få frit spil, når det varme lys i samspil med det ufo-lignende design skaber inspirerende kontraster. Globe fra Verpan fås i forskellige farver, materialer og størrelser (Ø40 – Ø50), så du har mulighed for at vælge den variant, der passer bedst ind i din indretning. Globe kan bl.a. placeres over et spisebord, et mødebord, et loungebord eller alternativt kan du placere den i hyggekrogen sammen med en dejlig loungestol.

Moon – skab et unikt udtryk

verpan moon
Tilbage i 1960 designede Verner Panton lampen Moon, som er et af hans første og største designs. Moon består af en række lameller, som kan formes alt efter ønske. Ved at forme Moon kan du skabe et unikt udtryk, og ligeledes kan du selv bestemme lysets retning. Moon fra Verpan kan anvendes hvor som helst i enten hjemmet eller virksomheden. Lampen fås i to forskellige størrelser (Ø34 – Ø44,5).

Verpan – bring liv og glade dage ind i din indretning

verpan møbler
Hvad enten det er lamper, stole, tæpper eller andet du har brug for, har du med design fra Verpan mulighed for at bringe liv og glade dage ind i dit hjem eller din virksomhed. Verpan genskaber Verner Pantons kreative og fantasifulde designs, som gennem mange år har inspireret arkitekter og designelskere verden over. Hvis du har lyst til at gøre dit hjem eller din virksomhed spændende for omgivelserne, så bør du helt klart overveje at integrere design fra Verpan i din indretning.

Derfor skal du vælge designs fra Verpan