Vela

vela

VELA – Rolls Royce inden for ergonomiske stole

”De kan se de to breve her, et fra Chicago og et fra Californien, de kom i dag. Og dette fra Barcelona kom i gaar. Men vi maa sige nej undtagen til enkelte faste kunder. Hjemmemarkedet kommer først. Og selv om vi siger nej til eksportordrer, er vi altid tre uger bagefter med ordrene”. Disse ord udtalte daværende ejer og grundlægger af VELA, Vermund Larsen, i en artikel tilbage i 1960. Dengang havde VELA eksisteret i 25 år og havde netop rundet en millionomsætning, som på det tidspunkt var en hæderlig præstation. Meget er sket siden dengang, og virksomheden drives i dag af Vermund Larsens to tvillingesønner, som fører faderens mesterværk videre. I dag er kapaciteten helt anderledes, og virksomheden eksporterer vidt og bredt.
VELA er verdensmestre i at skabe ergonomiske stole, og virksomheden bliver af mange betragtet som møbelbranchens svar på Rolls Royce inden for dette designområde. VELA får ergonomi, design, kvalitet og funktionalitet til at gå op i en højere enhed, for på den måde kan du nyde godt af brugervenlige kvalitetsstole, der kan klare hverdagens slitage. Virksomhedens specialiserer sig inden for tre forretningsområder, der omfatter følgende: VELA Rehab, som er specialstole, el-kørestole og arbejdsstole til mennesker med funktionsnedsættelse. VELA Medical, som er ergonomiske stole og specialstole til hospitaler og klinikker. Sidst kategorien ”Vermund”, som er designstole.
VELA producerer ikke sine stole, før de er bestilt. Det sikrer dels minimalt ressourcespild, ligesom det giver virksomheden mulighed for at tilbyde markedets hurtigste leveringstid inden for brugertilpassede løsninger. Du kan altså sidde med et helt specielt behov, som ikke dækkes af virksomhedens standartsortiment – men frygt ej – VELA kan lynhurtigt fremstille en stol, som er designet specifikt til dig.

VELA Tango 100 – gør hverdagen nemmere for folk med funktionsnedsættelse

tango 100
Meningen med VELA Tango 100 er at gøre folk med funktionsnedsættelse så uafhængige af andre som muligt. Med VELA Tango 100 kan folk med funktionsnedsættelse blive ved med at føle sig selvstændige og i stand til at klare forskellige hverdagsting. Stolen kan indstilles i sædehøjde og- dybde samt ryg og armlæn.

VELA Latin 100 – en ergonomisk stilren kontorstol

latin 100 fra vela
VELA Latin 100 er en stilren kontorstol, som enhver vil blive glad for at sidde på. Stolen er ergonomisk polstret og har et relativt lavt ryglæn, hvilket giver en fremragende støtte til lænden. Stolen kan indstilles i kip og sædehøjde, så du får den helt perfekte siddestilling ift. din krop.

VELA – når kun det bedste er godt nok

vela
Med stole fra VELA er du garanteret den bedste komfort. Vi lever i en tid, hvor det bliver mere og mere almindeligt at sidde ned i mange timer i løbet af en dag, og derfor er det en grundlæggende nødvendighed at have ergonomisk korrekte stole at sidde på, hvis du vil have en sund krop i mange år. Derudover tilbyder VELA mulighed for brugertilpassede løsninger, der er skræddersyet til dig. Hvad enten du blot søger en helt almindelig kontorstol af høj kvalitet, eller en handicapvenlig stol med diverse forskellige funktioner, så er VELA det ultimative bud, hvis du vil have det bedste af det bedste.

Tre gode grunde til at vælge stole fra VELA