USM

USM

USM – Tidløse og fleksible møbler til ethvert behov

USM har rødder helt tilbage til 1885, hvor virksomheden blev stiftet i Schweiz og fortsat har hovedkontor i dag. I sin tid blev USM etableret med henblik på at specialisere sig i vinduesarmaturer samt fremstilling af dekorative hængsler mm. Efter 50-60 år etablerede USM sin egen fabrik og i den forbindelse allierede de sig med arkitekten Fritz Haller, som designede møbler og moduler, der kunne tilpasses virksomhedens forskellige og skiftende behov. Det skulle vise sig, at disse designs blev ualmindeligt interessante for offentligheden, på trods af at de oprindeligt ikke var designet med henblik på salg. Men USM havde ubevidst knækket en kode, som ingen andre før havde gjort. Vores liv forandrer sig med tiden, vores hjem forandrer sig, teknologien forandrer sig. Derfor er der behov for møbler, som er fleksible og tidløse. Møbler, der kan håndtere livets skiftende behov, ændringer i moden og ikke mindst behovet for udvidelse eller omvendt. Lige netop det, er hvad USM kan tilbyde. Møbler der tilpasser sig dit behov nu og her – for evigt og altid.

USM Haller-system – Når fleksibilitet betyder alt

usm haller system
USM Haller-system er virksomhedens gennembrud, som siden 1960’erne er blevet mere og mere populært. Det fleksible modulsystem består af tre elementer, som er helholdsvis en kugle, et rør og et panel. Disse kan sammensættes på kryds og tværs, så de passer til dit individuelle behov. USM-haller fås i forskellige varianter, som kan anvendes i stuen, på kontoret, badeværelset, soveværelset og så videre. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

USM Haller Table – Fungerer både som skrivebord og spisebord

usm haller table
USM Haller Table er et alsidig og tidløst bord, som både kan anvendes som skrivebord og/eller spisebord. Bordet fås i alverdens forskellige farver og størrelser, så det er nemt at tilpasse til dit miljø. Der kan tilføjes forskelligt ekstra tilbehør til bordet som f.eks. afskærmning og ledningsskjulere.

USM – Møbler der kan vandre gennem flere generationer

USM
USM er indbegrebet af fleksibilitet og god kvalitet. Møblerne og modulerne fungerer som en uundværlig base i din indretning. En base som er altafgørende for opfyldelse af dit behov, hvad enten det er effektivt arbejde, godt familieliv eller måske blot opbevaring af dine vigtigste genstande. Møblernes fleksibilitet og kvalitet gør, at du som tiden går kan tilpasse de fleste af dem til dit behov på hvilket som helst tidspunkt. Lad møblerne vandre gennem flere generationer – de kan holde til det.

3 gode grunde til at vælge design fra USM